Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
július
minden ami Siófok
A mesebeli Fok folyó története

Magazin

A mesebeli Fok folyó története

Faragó Sándor nyugalmazott térképész mérnök 1978-ban Siófok újfelmérésének előkészítése során talált rá az ősi Fok folyó...

„A szegények szolgálatában”

Kultúra

„A szegények szolgálatában”

A Ferences Szegénygondozó Nővérek Közössége megalakulásának 90. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Kálmán Imre Kulturális...

Ifi Európa Bajnok úszó

Sport

Ifi Európa Bajnok úszó

A siófoki Németh Nándor 100 méter gyorson megnyerte az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokságot, és továbbjutott az Ifi Világbajnokságra.

Négycsillagos lett a Siófoki Nagystrand

Balaton

Négycsillagos lett a Siófoki Nagystrand

33 strand kapta meg a Kék Hullám Zászló minősítést, köztük a Siófoki Nagystrand, amely négy csillagot érdemelt ki idén.

Hír 2017. 06. 21.

Visszakerülhet a Hajóállomásra a Bor és Kenyér Ünnepe

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Rendkívüli képviselő-testületi ülésen tárgyalták kedden Siófokon a városi rendezvények körül kialakult helyzetet. Az eredmény: visszahelyezik a kikötőbe a rendezvényeket.

A június 20-i rendkívüli testületi ülés kezdetén Szajcz Adrián frakcióvezető ismertette, hogy a szezonra való felkészülés során új koncepciót fogadott el a testület, ami szerint az idei rendezvényeket a Fő térre helyezik át. A Pünkösdi Szezonnyitó után azonban kiderült, hogy ez az elképzelt koncepció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezeknek a rendezvényeknek a nyári szezonban a Hajóállomáson lenne a helyük, még akkor is, ha ehhez bizonyos változtatásokra van szükség, melyeket a városnak meg kell tennie. A frakcióvezető szerint a Pünkösdi Szezonnyitó bebizonyította, hogy a valóságban nem működőképes az elképzelés, a Nemzeti Regatta sikere pedig azt mutatja, hogy a Hajóállomás megfelelő rendezvénytérnek. A Szajcz Adrián által tett határozati javaslat lényege, hogy a Bor és Kenyér Ünnepe kerüljön vissza a Hajóállomásra, és a szükséges minimális műszaki beruházásokat, felújításokat augusztusig valósítsa meg a város.  

 

Kónyáné Zsarnovszky Judit jegyző a korábbi testületi üléseken a témával kapcsolatban elhangzott véleményeket sorolta fel, a gyakorlati tapasztalatok a szezonnyitó után azonban egy más helyzetet teremtettek. Azt a jegyző is elismerte, hogy egy rendeleten lehet változtatni, ha a tapasztalatok azt hozzák. A Fő tér felosztása Kónyáné Zsarnovszky Judit szerint a gazdaságosság, a tér takarítása, terhelése szempontjából lett kialakítva.

- A beterjesztett határozat nem a rendeletalkotás körülményeit, a megelőző indokait, valamint a hivatal és a szakma munkáját firtatta, nem keres okokat, hanem a kialakult helyzetre egy megoldást, egy megoldási alternatívát kínál. Született egy döntés, amit az élet nem igazol vissza, próbáljunk ezen változtatni, úgy, hogy az jó legyen a városlakóknak, az ide látogatóknak és a vállalkozóknak is – hívta fel az ülésen résztvevők figyelmét Csorba Ottó képviselő.

A beruházási osztály vezetőjének beszámolója szerint elindultak az egyeztetések a fejlesztési irányokról a Bahart, a Balaton-parti Kft. és a Termofok, valamint az önkormányzat és a Kálmán Imre Kulturális Központ részvételével, ugyanis a Hajóállomás területének tulajdonosi joga nemcsak az önkormányzatot, hanem például a Bahartot is érinti.

 

Dr. Lengyel Róbert polgármester véleménye megegyezett a Szajcz Adrián által beterjesztett határozati javaslatban foglaltakkal, mely szerint a Hajóállomást olyan állapotba kell hozni, hogy megszűnjenek a felmerült problémák, majd a terület komplex felújítását a jövőben pályázati források segítségével kellene megvalósítani. A polgármester elmondása szerint egyetért a frakcióvezetővel abban, hogy a Hajóállomás, mint rendezvényhelyszín jó, de ellentmondásos a helyzet, mert egy szakvélemény szerint balesetveszélyes a helyszín, a Bahart szakértője szerint pedig állítólag nincsenek problémák.

- A területen érintett tulajdonosokkal megkezdődtek az egyeztetések, el kéne arra jutni, hogy méressük fel, mik azok a minimális beruházások, amik ahhoz kellenének, hogy az oda érkező emberek biztonságát szavatolni tudjuk. Nyilván ezeket a közös munka során feltárandó hiányosságokat forintosítani kell. A következő lépés az lenne, hogy költségeljük be, a város a rá eső részét finanszírozza meg. Egy más kérdés, hogy a többi partner nélkül ez nem fog menni – mondta el dr. Lengyel Róbert, és hozzátette, arra lát reális esélyt, hogy belátható időn belül a minimális biztonsági szabályoknak megfelelő állapotba lehessen hozni a Hajóállomást.

- Arra kell törekedni, hogy a Bor és Kenyér Ünnepét a Fő térről vissza kell vinni a Hajóállomásra, ennek a lehetőségeit, körülményeit meg kell teremteni – hangoztatta Szajcz Adrián is.

A testület álláspontja szerint a munkálatok ütemezését, lehetséges költségvetését a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság következő ülésén, valamint a júniusi testületi ülésen is tárgyalják. A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület által szervezett következő rendezvényről, a Borpart és Fröccsfesztről, a területengedélyezési kérelmet szintén a PTB soron következő bizottsági ülésén és a testületi ülésen tárgyalják. A beruházási osztályvezető megjegyezte, hogy a Hajóállomás mellett a Fő tér terhelhetőségét, a villamos energia kiépítését is ki kell vizsgálni.

 

A városban kialakult helyzetre és a további rendezvények sikeressége érdekében a következő javaslatokat tette Szajcz Adrián frakcióvezető: szükségessé vált a közterületekről szóló rendelet rendezvényekre vonatkozó részének a módosítása. Erre vonatkozólag a Bor és Kenyér Ünnepe kerüljön vissza a Hajóállomásra, a többi rendezvény pedig ne a Gáti gödörben kerüljön megrendezésre, hanem vagy a Fő téren, vagy pedig a Hajóállomáson. A Hajóállomáson kerüljenek kialakításra azok a műszaki feltételek, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a még jobb feltételeket lehessen biztosítani a rendezvényekhez.

A képviselő-testület a beterjesztett határozati javaslatot módosítással egyhangúan elfogadta.

A rendeletmódosítás azon részéről, mely szerint a Fő téri rendezvények két szektora, az A (víztorony körül) és B (Gáti-gödör) szektor között a vállalkozóknak biztosítson a rendelet átjárhatóságot, a Fő tér műszaki paramétereit figyelembe véve, ezzel nem veszélyeztetve a tér terhelhetőségét, szeptemberben szavaz a testület.  

- Azt gondolom, hogy mivel a Fidesz frakciónak fontosak a siófoki polgárok, a siófoki vállalkozók és vállalkozások, a siófokra érkező vendégek. Ezért a mai rendkívüli képviselő-testületi ülésen olyan megoldási javaslatokkal éltünk, amelyek megnyugtatóan tudnák rendezni a kialakult helyzetet. Úgy gondolom, hogy konstruktívra sikerült a mai ülés, hiszen az általunk javasolt megoldások a képviselő-testület által elfogadásra kerültek. Véleményem szerint már az idei nyárra vonatkozóan is visszakerülhetnek a rendezvények méltó helyükre, a tradicionális siófoki hajóállomásra, hiszen ha valaki Siófokra érkezik, mindenképpen a Balatonra kíváncsi – mondta Szajcz Adrián a rendkívüli testületi ülés utáni sajtótájékoztatón.

A közelmúltban rendezte meg a Bahart a II. Nemzeti Regattát, amelyet Siófok Város Önkormányzata 17 millió forint támogatásban részesített.

- Két nappal a rendezvény előtt a polgármester kiadott egy olyan közleményt, melyben a hajóállomást gyakorlatilag baleset- és életveszélyesnek nyilvánított. Ez egy városvezetőtől felelőtlenség, ilyet egy felelős városvezető nem mondhat. Szeretném kiemelni azt, hogy a Bahart munkatársai a II. Nemzeti Regattát a lehető legmagasabb színvonalon tudták megrendezni, ezzel bizonyosságot adtak arról is, hogy a hajóállomás jelenlegi állapotában is alkalmas rendezvény szervezésére, nem beszélve arról, ha problémák vannak azokat egy kis munkával és időráfordítással orvosolni lehet, csak megfelelő szakmai munka szükséges ehhez – mondta Szajcz Adrián.
 

Hoffmann Henrik, a Balatoni Szövetség elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a turizmus egy végtelenül érzékeny iparág, mérlegelni kell, főleg a turisztikai szezon előtt, hogy az ember milyen tartalmú nyilatkozatokat tesz közzé. A Nagyon Balaton ötödik éve indult el a Balatonnál, szervezői azok a profik, akik a Szigetet, a Balaton Soundot vagy a Volt fesztivált csinálják. Aki egy kicsit is ért hozzá, tudja, hogy bármilyen területen megszervezhető rendezvény, hiszen infrastruktúrát lehet telepíteni, a vendégek ellátását, útvonalát meg lehet szervezni egy pusztaságban is, vagy éppen a zamárdi szabad strandon. Egy ilyen negatív tartalmú nyilatkozattal, ami megjelent akár tönkre lehet tenni egy egész szezont is, és annak a sok ezer családnak a megélhetését, akik ebből igyekeznek megélni. Másrészt azt is érdemes figyelembe venni egy rendezvény szervezésénél, hogy az elsődleges vonzerő maga a Balaton. A siófoki városi rendezvényeket tematikában is érdemes elválasztani egymástól, vannak, amik a Fő térre valók, a nyári rendezvények azonban az árnyék nélküli Fő téren nehezen rendezhetőek meg, főleg úgy, hogy a vendégek a csodálatos Balaton látványáért is érkeznek a településre.

- Azt gondoltam, hogy az az idő elmúlt, amikor a turisztikai szereplők és városi vezetők egymással szemben állnak, nem közösen tolják a turizmus szekerét, hanem egymást gyengítik. Bízom benne, hogy ennek az eseménynek a kapcsán is sikerül majd túllépni ezen. Nem vagyok abban sem biztos, hogy egy teljes koncepciótlanságot fed el ezzel a polgármester, vagy az alpolgármester asszony a turizmussal kapcsolatosan, de mindenképpen az érzéketlenségüket mutatják. Felmerült a 370 milliárdos forrás, érdemes megemlíteni, hogy nem látjuk azt sem, hogy Siófok városa ezekhez a programokhoz hogyan csatlakozik, hogyan csatlakozik a Balaton rehabilitációjához, és hogyan tehetjük még sikeresebbé együtt, közösen a vállalkozásokkal a várost. Úgy érzem, hogy Siófokon a mai napig a múlt eredményeiből élünk, a mai napig az a fajta országos turisztikai növekedési tendencia az, ami a településen megjelenik. Az elmúlt 3 évben, miután a jelenlegi városvezetés fennáll, nem láttunk olyan koncepciót, ami akár közép, akár hosszú távon a turizmus ügyét előrébb vihetné. Ha igaz az a hír, hogy önkormányzati alkalmazottak a városvezető parancsára vállalkozásokat fenyegetnek meg, és egzisztenciális félelemben tartanak, mert esetleg egy más koncepciót képviselnek, vagy más a szakmai hozzáállásuk egy rendezvénykoncepcióhoz, akkor itt óriási a baj- mondta Hoffmann Henrik
E  feltevésről Lengyel Róbert polgármester is értesült és jelezte: ismeretlen tettes ellen rágalmazás miatt tesz feljelentést.

 

Gigler Anikó, a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesületének elnöke arról számolt be, hogy egy petíciót adtak be az önkormányzatnak.

- Ez azt eredményezte, hogy a kereskedők attól félnek, hogy ki lesznek zárva a siófoki rendezvényekről. Mi részt szeretnénk venni a siófoki rendezvényeken, mivel itt lakunk, itt dolgozunk, ide fizetünk adót és szeretnénk a városért dolgozni továbbra is. Összefogtunk, és csak azt szeretnénk, hogy az eredeti helyükre kerüljenek vissza a rendezvények. Sajnos a Pünkösdi Szezonnyitón elkeserítő volt a helyzet, nincs arra se pénzünk, se időnk, hogy próbálkozzunk, hogy melyik helyszín lesz a jó, melyik nem. Szeretnénk együtt dolgozni a turizmusban, a kereskedőkkel összefogva olyan rendezvényeken részt venni, ami működik, és eddig is működött- mondta Gigler Anikó

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

A mesebeli Fok folyó története

2017. 07. 16.

A mesebeli Fok folyó története
Faragó Sándor nyugalmazott térképész mérnök 1978-ban Siófok újfelmérésének előkészítése során talált rá az ősi Fok folyó nyomaira. Kutatásait tavaly elkészült Tézisek a Fok folyóról és Siófok történelméről című munkájában összegezte. A köztudatban az él, hogy a Fok folyó a mai Sió-csatorna medrével azonos, azonban a térképész kutatásai alapján Fok folyó volt az egyetlen lefolyása az Ős-Balatonnak, melynek tölcsértorkolata, majd deltatorkolata alakult ki, fő medervonala, lefolyása a mai zsidó temetőnél található.
Részletek »

Építészeti értékeink

2017. 06. 23.

Építészeti értékeink
39 pályamű érkezett be a „Siófok településképi értékeinek feltárása„ című városi fotópályázatra, melynek célja, a város építészeti értékeinek feltárása és bemutatása volt.
Részletek »

Egészségnap a Véradás Világnapja alkalmából

2017. 06. 19.

„Retro véradás”, szűrővizsgálatok, egészséges életmóddal kapcsolatos bemutatók várták az érdeklődőket a siófoki Egészségnapon, melyet hagyományteremtő szándékkal szervezett meg a Magyar Vöröskereszt Siófoki Szervezete több helyi egyesülettel együttműködve június 18-án a Véradás Világnapja alkalmából.
Részletek »

Szoptatni trendi kiállítás és Baba-mama szoba nyílt a KIKK-ben

2017. 06. 16.

Szoptatni trendi kiállítás és Baba-mama szoba nyílt a KIKK-ben
A Szoptatni trendi kampány második magyarországi állomásaként Siófokon nyílt fotókiállítás, melynek alkalmával a Kálmán Imre Kulturális Központ ünnepélyesen átadta új Baba-mama szobáját.
Részletek »

A Széchenyi iskola legeredményesebb tanulója

2017. 06. 14.

Szülei, tanárai és osztálytársai is lehetnek büszkék Borsos Barnára, a Siófoki Széchenyi István Általános Iskola 5. osztályos tanulójára, aki számos megyei és országos magyar, valamint matematika versenyen ért el kiemelkedő sikereket az idei tanévben.
Részletek »

Új dallal érkezik a Halott Pénz a PLÁZSra

2017. 06. 12.

Végre nemcsak a naptár, de a hőmérő higanyszála szerint is itt a nyár, ha pedig nyár, akkor irány a vízpart és a szabadtéri koncertek. A siófoki PLÁZS mindkettőt ötvözi, ahol a pihenés és a szórakozás is a legmagasabb fokon pörög. A PLÁZS idén is garancia a feledhetetlen estékhez és már az indítás is igen erős: június 17-én az új dalával érkező Halott Pénz és a Nagy-Szín-Pad! győztes Lóci játszik nyitja a koncertek sorát.
Részletek »

Alsóörs nyerte a II. Nemzeti Regattát

2017. 06. 11.

A vitorlásfesztivál összesített fődíját Baja vihette haza. Eredmények.
Részletek »
Még több magazin cikk

„A szegények szolgálatában”

2017. 07. 17.

„A szegények szolgálatában”
A Ferences Szegénygondozó Nővérek Közössége megalakulásának 90. évfordulója alkalmából nyílt kiállítás a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Vasárnaponként ismét Zene a zöldben!

2017. 07. 04.

Vasárnaponként ismét Zene a zöldben!
A Sturcz vonósnégyes koncertjével indult el július 2-án a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ komolyzenei sorozata, a Zene a zöldben.
Részletek »

Arany dicséretben részesült a Siófoki Női Kar

2017. 07. 03.

Arany dicséretben részesült a Siófoki Női Kar
Arany dicsérettel fokozatot ért el a Siófoki Női Kar Egyesület Bati Zoltán karnagy vezetésével az Éneklő Magyarország minősítő hangversenyen.
Részletek »

Jubileumi Happiness Gála

2017. 06. 28.

Jubileumi Happiness Gála
Idén ünnepli 15. évfordulóját Siófok harmadik legrégebben fennálló táncegyesülete, a Happiness TSE. Az egyesület tánccsoportjai, szólótáncosai, versenytáncos párosai június 24-én a 15. Jubileumi nyárindító táncgálán mutatták meg tehetségüket a Kálmán Imre Kulturális Központ színpadán.
Részletek »

Miniatűr művészet

2017. 06. 27.

Siófoki alkotóművészek pályamunkái is megtekinthetőek a Szín-Folt Galéria 22. nemzetközi miniatűr kiállításán a Kálmán Imre Emlékházban.
Részletek »

Múzeumok Éjszakája az Emlékházban és a Könyvtárban

2017. 06. 26.

Idén két helyszínnel is csatlakozott Siófok a Múzeumok Éjszakájához. Június 24-én a Kálmán Imre Emlékház kiállításokkal, gyermekprogramokkal, a BRTK Könyvtár „Könyvtári Éjszakával” várta a látogatókat.
Részletek »

Fölszállott a páva: a Balaton Táncegyüttes ifjú tehetsége a legjobbak közt szerepelt

2017. 06. 25.

A területi válogató után akár a Fölszállott a páva népzenei és néptánc tehetségkutató-verseny televíziós műsorába is bekerülhet a siófoki Balaton Táncegyüttes fiatal néptáncosa, Csuti Péter.
Részletek »

Anconai szerelmesek

2017. 06. 25.

Az Anconai szerelmesek című könnyed nyári musicallel nyitotta meg idei évadát a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpad.
Részletek »

Rendhagyó irodalomóra a siófoki Könyvhéten

2017. 06. 09.

Az Ünnepi Könyvhéthez csatlakozva a siófoki BRTK Könyvtár egy rendhagyó, interaktív irodalomórát szervezett a város középiskolás diákjai számára a Lógó Üveg Kultkocsmában június 7-én.
Részletek »
Még több kultúra cikk

Négycsillagos lett a Siófoki Nagystrand

2017. 07. 09.

Négycsillagos lett a Siófoki Nagystrand
33 strand kapta meg a Kék Hullám Zászló minősítést, köztük a Siófoki Nagystrand, amely négy csillagot érdemelt ki idén.
Részletek »

90 éves a TÜNDE

2017. 06. 05.

90 éves a TÜNDE
Tortával és sétahajózási kedvezménnyel ünnepelték szombaton a siófoki hajóállomáson a Tünde nosztalgiahajó 90. születésnapját. A Balatoni Hajózási Zrt. minden arra járót megvendégelt egy szelet tortára, és a hajóra 90 százalékos áron lehetett jegyet váltani.
Részletek »

Újabb fejlesztésekkel indult a 171. hajózási szezon

2017. 05. 21.

Újabb fejlesztésekkel indult a 171. hajózási szezon
A BAHART saját forrásból közel 1,5 milliárd forint beruházást valósít meg két év alatt a Balaton régióban. A május 18-i közgyűléssel lezárt eredményes és kiemelkedő 2016-os év után a Társaság további fejlesztésekkel, beruházásokkal, a regionális kapcsolatok bővítésével és a szolgáltatáskínálat további szélesítésével kezdte meg a 171. hajózási szezont.
Részletek »

Nemzeti konzultáció

2017. 05. 02.

Május 20-ig lehet visszaküldeni a nemzeti konzultáció kérdőívét, melynek kitöltése által a magyar emberek kinyilváníthatják véleményüket a rezsicsökkentés védelme, a bevándorlás politika, a külföldi forrásokból finanszírozott migráns párti szervezetek és a munkahelyteremtő, adócsökkentő intézkedések védelmének kérdésében.
Részletek »

Ne csak nézd, próbáld is ki! Szakmák Éjszakája a Siófoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben

2017. 04. 19.

Ne csak nézd, próbáld is ki! Szakmák Éjszakája a Siófoki Szakképzési Centrum tagintézményeiben
Az idei évben a Siófoki Szakképzési Centrum mind az öt tagintézménye csatlakozott a Szakmák Éjszakája országos rendezvényhez, így április 21-én este 18 órától 22 óráig Siófoktól Marcaliig a Siófoki SZC szakközépiskolái látványos szakmabemutatókkal várják az érdeklődőket.
Részletek »

A Balatont érintő kormányzati fejlesztések

2017. 04. 16.

A Balatont érintő kormányzati fejlesztések
A felújított Nemzeti Regatta motoros átadásával nyitotta meg az idei hajózási szezont a Balatoni Hajózási Zrt. A hajót ünnepélyesen átadó Dr. Mosóczi László, a Fejlesztési Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára az eseményen a Balaton régiót érintő kormányzati fejlesztésekről számolt be.
Részletek »

A felújított Nemzeti Regatta motoros átadásával indult el a balatoni hajózási szezon

2017. 04. 15.

A felújított Nemzeti Regatta motoros átadásával indult el a balatoni hajózási szezon
Idén már nagypénteken kezdetét vette a 171. hajózási szezon, melyet az új, Nemzeti Regatta névre keresztelt motoros hajó ünnepélyes vízre bocsátásával ünnepelt a Balatoni Hajózási Zrt.
Részletek »

Kigyulladt hajót oltottak a Balatonon

2017. 04. 06.

Kigyulladt hajót oltottak a Balatonon
Látványos tűzvédelmi gyakorlattal készült fel a szezonra a Balatoni Hajózási Zrt. az érintett rendvédelmi szervek közreműködésével. A szimulált hajótűz során a katasztófavédelem és a balatoni vízirendészet szakemberei felkészülten és hatékonyan végezték el a mentési gyakorlatot.
Részletek »

Vihar idején is felkészülten

2017. 03. 29.

Április 1-jén indul el az országos viharjelző rendszer hazánk nagy tavain, melynek megfelelő működését a szezon előtt tesztelték a szakemberek.
Részletek »

Búcsúzott a Révfülöp, szolgálatba áll a Nemzeti Regatta és a Kossuth komp

2017. 03. 13.

Búcsúzott a Révfülöp, szolgálatba áll a Nemzeti Regatta és a Kossuth komp
A Balatoni Hajózási Zrt. Révfülöp nevű vízibuszától búcsúzott március elején. A társaság az idei hajózási szezont újabb felújított hajóval, a Nemzeti Regattával indítja, és a főidényre szolgálatba áll a megújult Kossuth komp is.
Részletek »
Még több Balaton cikk

Tour de Hongrie Siófokon

2017. 07. 02.

Tour de Hongrie Siófokon
A Tour de Hongrie magyar dobogósát ünnepelhették Siófokon, ahol a nemzetközi kerékpárverseny útvonalán egy helyi bringás csapat is tett néhány kilométert, így üdvözölve a legnagyobb magyar kerékpárverseny mezőnyét.
Részletek »

Ifi Európa Bajnok úszó

2017. 07. 01.

Ifi Európa Bajnok úszó
A siófoki Németh Nándor 100 méter gyorson megnyerte az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokságot, és továbbjutott az Ifi Világbajnokságra.
Részletek »

Bekerült az NBI-be a Siófoki Bányász SE U14-es csapata

2017. 06. 30.

Bekerült az NBI-be a Siófoki Bányász SE U14-es csapata
A Siófoki Bányász SE U14-es csapata az NBII-es bajnokság közép-nyugati csoportjában első helyen végzett, és a bajnoki cím megszerzésével feljutott az első osztályban szereplő 16 bajnokcsapat közé.
Részletek »

Külföldi edzők és játékosok erősítik a siófoki strandlabdarúgó csapatot

2017. 06. 26.

A Magyar Strandlabdarúgó Bajnokságon egy Brazíliából és egy Egyesült Arab Emirátusokból érkezett edző, valamint két Emirátusokból érkezett játékos erősíti a siófoki csapatot. A strandlabdarúgókat és az új játékosokat Siófok polgármestere, Dr. Lengyel Róbert köszöntötte az önkormányzatnál június 26-án.
Részletek »
Még több sport cikk

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

A Balaton Táncegyüttes karácsonyi műsora

A Balaton Táncegyüttes karácsonyi műsora