Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
november
minden ami Siófok
Megnyílt a JátékKuckó

Magazin

Megnyílt a JátékKuckó

A siófoki ovisok boldogan vették birtokba a város új JátékKuckóját az élményház november 20-i megnyitóján.

Siófokra érkeztek „Makovecz angyalai”

Kultúra

Siófokra érkeztek „Makovecz angyalai”

A Makovecz Imre Kossuth-díjas építész által tervezett épületekben, templomokban zajló Héttorony Fesztivál a zenei programok mellett a...

Városi sakkbajnokság

Sport

Városi sakkbajnokság

20 felnőtt és 24 általános iskolás mérte össze erejét villámsakkban Siófok Város 51. Sakkbajnokságán.

Négylábú kadétok

Balaton

Négylábú kadétok

Újabb rendőrkutyák segítik majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját.

Hír 2017. 06. 21.

Visszakerülhet a Hajóállomásra a Bor és Kenyér Ünnepe

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Rendkívüli képviselő-testületi ülésen tárgyalták kedden Siófokon a városi rendezvények körül kialakult helyzetet. Az eredmény: visszahelyezik a kikötőbe a rendezvényeket.

A június 20-i rendkívüli testületi ülés kezdetén Szajcz Adrián frakcióvezető ismertette, hogy a szezonra való felkészülés során új koncepciót fogadott el a testület, ami szerint az idei rendezvényeket a Fő térre helyezik át. A Pünkösdi Szezonnyitó után azonban kiderült, hogy ez az elképzelt koncepció nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezeknek a rendezvényeknek a nyári szezonban a Hajóállomáson lenne a helyük, még akkor is, ha ehhez bizonyos változtatásokra van szükség, melyeket a városnak meg kell tennie. A frakcióvezető szerint a Pünkösdi Szezonnyitó bebizonyította, hogy a valóságban nem működőképes az elképzelés, a Nemzeti Regatta sikere pedig azt mutatja, hogy a Hajóállomás megfelelő rendezvénytérnek. A Szajcz Adrián által tett határozati javaslat lényege, hogy a Bor és Kenyér Ünnepe kerüljön vissza a Hajóállomásra, és a szükséges minimális műszaki beruházásokat, felújításokat augusztusig valósítsa meg a város.  

 

Kónyáné Zsarnovszky Judit jegyző a korábbi testületi üléseken a témával kapcsolatban elhangzott véleményeket sorolta fel, a gyakorlati tapasztalatok a szezonnyitó után azonban egy más helyzetet teremtettek. Azt a jegyző is elismerte, hogy egy rendeleten lehet változtatni, ha a tapasztalatok azt hozzák. A Fő tér felosztása Kónyáné Zsarnovszky Judit szerint a gazdaságosság, a tér takarítása, terhelése szempontjából lett kialakítva.

- A beterjesztett határozat nem a rendeletalkotás körülményeit, a megelőző indokait, valamint a hivatal és a szakma munkáját firtatta, nem keres okokat, hanem a kialakult helyzetre egy megoldást, egy megoldási alternatívát kínál. Született egy döntés, amit az élet nem igazol vissza, próbáljunk ezen változtatni, úgy, hogy az jó legyen a városlakóknak, az ide látogatóknak és a vállalkozóknak is – hívta fel az ülésen résztvevők figyelmét Csorba Ottó képviselő.

A beruházási osztály vezetőjének beszámolója szerint elindultak az egyeztetések a fejlesztési irányokról a Bahart, a Balaton-parti Kft. és a Termofok, valamint az önkormányzat és a Kálmán Imre Kulturális Központ részvételével, ugyanis a Hajóállomás területének tulajdonosi joga nemcsak az önkormányzatot, hanem például a Bahartot is érinti.

 

Dr. Lengyel Róbert polgármester véleménye megegyezett a Szajcz Adrián által beterjesztett határozati javaslatban foglaltakkal, mely szerint a Hajóállomást olyan állapotba kell hozni, hogy megszűnjenek a felmerült problémák, majd a terület komplex felújítását a jövőben pályázati források segítségével kellene megvalósítani. A polgármester elmondása szerint egyetért a frakcióvezetővel abban, hogy a Hajóállomás, mint rendezvényhelyszín jó, de ellentmondásos a helyzet, mert egy szakvélemény szerint balesetveszélyes a helyszín, a Bahart szakértője szerint pedig állítólag nincsenek problémák.

- A területen érintett tulajdonosokkal megkezdődtek az egyeztetések, el kéne arra jutni, hogy méressük fel, mik azok a minimális beruházások, amik ahhoz kellenének, hogy az oda érkező emberek biztonságát szavatolni tudjuk. Nyilván ezeket a közös munka során feltárandó hiányosságokat forintosítani kell. A következő lépés az lenne, hogy költségeljük be, a város a rá eső részét finanszírozza meg. Egy más kérdés, hogy a többi partner nélkül ez nem fog menni – mondta el dr. Lengyel Róbert, és hozzátette, arra lát reális esélyt, hogy belátható időn belül a minimális biztonsági szabályoknak megfelelő állapotba lehessen hozni a Hajóállomást.

- Arra kell törekedni, hogy a Bor és Kenyér Ünnepét a Fő térről vissza kell vinni a Hajóállomásra, ennek a lehetőségeit, körülményeit meg kell teremteni – hangoztatta Szajcz Adrián is.

A testület álláspontja szerint a munkálatok ütemezését, lehetséges költségvetését a Pénzügyi és Tulajdonosi Bizottság következő ülésén, valamint a júniusi testületi ülésen is tárgyalják. A Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület által szervezett következő rendezvényről, a Borpart és Fröccsfesztről, a területengedélyezési kérelmet szintén a PTB soron következő bizottsági ülésén és a testületi ülésen tárgyalják. A beruházási osztályvezető megjegyezte, hogy a Hajóállomás mellett a Fő tér terhelhetőségét, a villamos energia kiépítését is ki kell vizsgálni.

 

A városban kialakult helyzetre és a további rendezvények sikeressége érdekében a következő javaslatokat tette Szajcz Adrián frakcióvezető: szükségessé vált a közterületekről szóló rendelet rendezvényekre vonatkozó részének a módosítása. Erre vonatkozólag a Bor és Kenyér Ünnepe kerüljön vissza a Hajóállomásra, a többi rendezvény pedig ne a Gáti gödörben kerüljön megrendezésre, hanem vagy a Fő téren, vagy pedig a Hajóállomáson. A Hajóállomáson kerüljenek kialakításra azok a műszaki feltételek, amik feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a még jobb feltételeket lehessen biztosítani a rendezvényekhez.

A képviselő-testület a beterjesztett határozati javaslatot módosítással egyhangúan elfogadta.

A rendeletmódosítás azon részéről, mely szerint a Fő téri rendezvények két szektora, az A (víztorony körül) és B (Gáti-gödör) szektor között a vállalkozóknak biztosítson a rendelet átjárhatóságot, a Fő tér műszaki paramétereit figyelembe véve, ezzel nem veszélyeztetve a tér terhelhetőségét, szeptemberben szavaz a testület.  

- Azt gondolom, hogy mivel a Fidesz frakciónak fontosak a siófoki polgárok, a siófoki vállalkozók és vállalkozások, a siófokra érkező vendégek. Ezért a mai rendkívüli képviselő-testületi ülésen olyan megoldási javaslatokkal éltünk, amelyek megnyugtatóan tudnák rendezni a kialakult helyzetet. Úgy gondolom, hogy konstruktívra sikerült a mai ülés, hiszen az általunk javasolt megoldások a képviselő-testület által elfogadásra kerültek. Véleményem szerint már az idei nyárra vonatkozóan is visszakerülhetnek a rendezvények méltó helyükre, a tradicionális siófoki hajóállomásra, hiszen ha valaki Siófokra érkezik, mindenképpen a Balatonra kíváncsi – mondta Szajcz Adrián a rendkívüli testületi ülés utáni sajtótájékoztatón.

A közelmúltban rendezte meg a Bahart a II. Nemzeti Regattát, amelyet Siófok Város Önkormányzata 17 millió forint támogatásban részesített.

- Két nappal a rendezvény előtt a polgármester kiadott egy olyan közleményt, melyben a hajóállomást gyakorlatilag baleset- és életveszélyesnek nyilvánított. Ez egy városvezetőtől felelőtlenség, ilyet egy felelős városvezető nem mondhat. Szeretném kiemelni azt, hogy a Bahart munkatársai a II. Nemzeti Regattát a lehető legmagasabb színvonalon tudták megrendezni, ezzel bizonyosságot adtak arról is, hogy a hajóállomás jelenlegi állapotában is alkalmas rendezvény szervezésére, nem beszélve arról, ha problémák vannak azokat egy kis munkával és időráfordítással orvosolni lehet, csak megfelelő szakmai munka szükséges ehhez – mondta Szajcz Adrián.
 

Hoffmann Henrik, a Balatoni Szövetség elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a turizmus egy végtelenül érzékeny iparág, mérlegelni kell, főleg a turisztikai szezon előtt, hogy az ember milyen tartalmú nyilatkozatokat tesz közzé. A Nagyon Balaton ötödik éve indult el a Balatonnál, szervezői azok a profik, akik a Szigetet, a Balaton Soundot vagy a Volt fesztivált csinálják. Aki egy kicsit is ért hozzá, tudja, hogy bármilyen területen megszervezhető rendezvény, hiszen infrastruktúrát lehet telepíteni, a vendégek ellátását, útvonalát meg lehet szervezni egy pusztaságban is, vagy éppen a zamárdi szabad strandon. Egy ilyen negatív tartalmú nyilatkozattal, ami megjelent akár tönkre lehet tenni egy egész szezont is, és annak a sok ezer családnak a megélhetését, akik ebből igyekeznek megélni. Másrészt azt is érdemes figyelembe venni egy rendezvény szervezésénél, hogy az elsődleges vonzerő maga a Balaton. A siófoki városi rendezvényeket tematikában is érdemes elválasztani egymástól, vannak, amik a Fő térre valók, a nyári rendezvények azonban az árnyék nélküli Fő téren nehezen rendezhetőek meg, főleg úgy, hogy a vendégek a csodálatos Balaton látványáért is érkeznek a településre.

- Azt gondoltam, hogy az az idő elmúlt, amikor a turisztikai szereplők és városi vezetők egymással szemben állnak, nem közösen tolják a turizmus szekerét, hanem egymást gyengítik. Bízom benne, hogy ennek az eseménynek a kapcsán is sikerül majd túllépni ezen. Nem vagyok abban sem biztos, hogy egy teljes koncepciótlanságot fed el ezzel a polgármester, vagy az alpolgármester asszony a turizmussal kapcsolatosan, de mindenképpen az érzéketlenségüket mutatják. Felmerült a 370 milliárdos forrás, érdemes megemlíteni, hogy nem látjuk azt sem, hogy Siófok városa ezekhez a programokhoz hogyan csatlakozik, hogyan csatlakozik a Balaton rehabilitációjához, és hogyan tehetjük még sikeresebbé együtt, közösen a vállalkozásokkal a várost. Úgy érzem, hogy Siófokon a mai napig a múlt eredményeiből élünk, a mai napig az a fajta országos turisztikai növekedési tendencia az, ami a településen megjelenik. Az elmúlt 3 évben, miután a jelenlegi városvezetés fennáll, nem láttunk olyan koncepciót, ami akár közép, akár hosszú távon a turizmus ügyét előrébb vihetné. Ha igaz az a hír, hogy önkormányzati alkalmazottak a városvezető parancsára vállalkozásokat fenyegetnek meg, és egzisztenciális félelemben tartanak, mert esetleg egy más koncepciót képviselnek, vagy más a szakmai hozzáállásuk egy rendezvénykoncepcióhoz, akkor itt óriási a baj- mondta Hoffmann Henrik
E  feltevésről Lengyel Róbert polgármester is értesült és jelezte: ismeretlen tettes ellen rágalmazás miatt tesz feljelentést.

 

Gigler Anikó, a Siófoki Szabadtéri Vendéglátók és Kézművesek Egyesületének elnöke arról számolt be, hogy egy petíciót adtak be az önkormányzatnak.

- Ez azt eredményezte, hogy a kereskedők attól félnek, hogy ki lesznek zárva a siófoki rendezvényekről. Mi részt szeretnénk venni a siófoki rendezvényeken, mivel itt lakunk, itt dolgozunk, ide fizetünk adót és szeretnénk a városért dolgozni továbbra is. Összefogtunk, és csak azt szeretnénk, hogy az eredeti helyükre kerüljenek vissza a rendezvények. Sajnos a Pünkösdi Szezonnyitón elkeserítő volt a helyzet, nincs arra se pénzünk, se időnk, hogy próbálkozzunk, hogy melyik helyszín lesz a jó, melyik nem. Szeretnénk együtt dolgozni a turizmusban, a kereskedőkkel összefogva olyan rendezvényeken részt venni, ami működik, és eddig is működött- mondta Gigler Anikó

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

Hazajáró közönségtalálkozó Siófokon

2017. 11. 15.

A Hazajáró közönségtalálkozó körútjának egyik állomásaként Siófokra érkezett a turisztikai-honismereti magazinműsor-sorozat két szereplője, Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor.
Részletek »

Razzia Siófokon

2017. 11. 13.

A szabályos közlekedésre hívták fel a figyelmet a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai november 8-án, Siófokon. A közlekedésbiztonsági helyzet javítása érdekében több mint száz autóst igazoltattak – számolt be sajtóközleményben a rendőrség.
Részletek »

Kistermelők és gazdák segítője

2017. 11. 11.

Kistermelők és gazdák segítője
A siófoki és tabi járás kistermelői, családi gazdaságai számára nyújtott segítő hatósági munkája elismeréseként az Év Segítő Hatósági Szakembere kitüntetésben részesült Dr. Kovács Péter, Siófok hatósági állatorvosa.
Részletek »

Diákhét a Perczelben

2017. 11. 10.

Diákhét a Perczelben
Retrobuli, casino, western hősök és rendőrök - a végzős gimnazisták idén is kitettek magukért a Perczel-napokon.
Részletek »

Bezárt a legendás Ezüstpart

2017. 11. 07.

Bezárt a legendás Ezüstpart
Nemrégiben egy Facebook-üzenetben elbúcsúzott vendégeitől Siófok és az egész Balaton egyik legismertebb szállodája
Részletek »

Elismerő szavak a Krúdy versenyzőinek

2017. 11. 02.

Elismerő szavak a Krúdy versenyzőinek
A Krúdy-napokon megtartott, immár hagyományos, de idén új köntöeben jelentkező gasztronómia versenyen elismerően nyilatkoztak a versenyzőkről a zsűri tagjai.
Részletek »

Siófokon tartotta éves nagygyűlését a világ második legnagyobb önkéntes szervezete, az AFS

2017. 11. 01.

Siófok adott otthont a nemzetközi diákcsereprogramok szervezésével foglalkozó AFS Magyarország Nemzetközi Csereprogram Alapítvány éves nagygyűlésének, amelyre a hétvégén az alapítvány több mint 130 önkéntese és fogadó családja sereglett össze hazánk minden tájáról.
Részletek »

Őszi-téli immunerősítés sütőtökkel

2017. 10. 29.

A vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, sokak által kedvelt étel, a sütőtök felhasználási módjairól és kiváló immunerősítő hatásáról tájékozódhattak a siófoki gimnazisták és szakközépiskolás diákok az októberi Tökös napokon.
Részletek »

I. Balatoni Gasztronómiai Verseny a Krúdy napokon

2017. 10. 27.

I. Balatoni Gasztronómiai Verseny a Krúdy napokon
A Siófoki SZC Krúdy Gyula Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának szakács tanulója, Márta Richárd lett az Év Innovatív Séfje a Krúdy napok keretében megrendezett I. Balatoni Gasztronómiai Versenyen.
Részletek »

Állami támogatásból fejlődik a siófoki állatmenhely

2017. 10. 12.

A Siófoki Állatvédő Alapítvány a Földművelésügyi Minisztérium állatmenhelyek, illetve ebrendészeti telepek korszerűsítésére kiírt pályázatán 1,7 millió forint állami támogatást nyert, melyet a menhely külső kerítésének felújítására fordít.
Részletek »

Látogatók Walnut Creek-ből

2017. 10. 08.

Látogatók Walnut Creek-ből
A magyar kultúra, országunk látnivalói, gasztronómiája, a siófoki vendégszeretet és a siófoki Vak Bottyán Iskolás diákok angol nyelvtudása egyaránt lenyűgözte a Siófok amerikai testvérvárosából, Walnut Creekből érkezett cserediákokat és kísérőiket.
Részletek »

Jótékonysági Mézeskalácsváros felhívás

2017. 10. 05.

Jótékonysági Mézeskalácsváros felhívás
Tavaly iskolák, óvodák segítségével építettük fel siófok városát mézeskalácsból. Idén folytatjuk jótékonysági kezdeményezésünket, szeretnénk, ha bővülne az „építkezők” tábora.
Részletek »

Idén már két helyszínen zajlott Siófokon a Kutatók Éjszakája

2017. 10. 01.

Idén már két helyszínen zajlott Siófokon a Kutatók Éjszakája
A Siófoki Perczel Mór Gimnázium és a Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusa is csatlakozott idén a Kutatók Éjszakája országos rendezvényhez, szeptember 29-én délutántól késő estig előadásokkal, laborkísérletekkel és sok érdekes programmal vártak minden korosztályt.
Részletek »
Még több magazin cikk

A Lángoló Tűz-Zománc Attribútumai

2017. 10. 28.

A Lángoló Tűz-Zománc Attribútumai
Glatz Marietta tervező grafikus színes tűzzománc képeiből nyílt kiállítás a siófoki Kálmán Imre Emlékházban a Kálmán Imre Emléknapok alkalmából.
Részletek »

Jubileumi Kálmán Imre Emléknapok

2017. 10. 24.

Jubileumi Kálmán Imre Emléknapok
Hangszer és jelmezkiállítással, kávéházi operettel, operett gálaműsorral, gyermek operett előadással tiszteleg a siófoki születésű világhírű operett szerző, Kálmán Imre munkássága előtt a zeneszerzőről elnevezett siófoki kulturális központ a X. Kálmán Imre Emléknapokon október 24. és 29. között.
Részletek »

„Pécsi szál avagy vissza a kezdetekhez” a Magyar Festészet Napján

2017. 10. 22.

A Magyar Festészet Napján nyílt meg Démuth Réka Lilla festő grafikus és G.Lantos Judit festő ötvös közös kiállítása a siófoki Lógó Üveg Galériában. A tárlat a Pécsi Tudományegyetem Művészeti karán végzett siófoki képzőművészek alkotói tevékenységét mutatja be a kezdetektől napjainkig.
Részletek »

50 éves a Siófoki Rádióklub

2017. 10. 11.

50 éves a Siófoki Rádióklub
Kiállítás megnyitóval és elismerések átadásával ünnepelte megalapításának 50. jubileumát a Siófoki Rádióklub október 9-én a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Görögországi folklórfesztiválon képviselte hazánkat a siófoki Balaton Táncegyüttes

2017. 10. 07.

Görögországi folklórfesztiválon képviselte hazánkat a siófoki Balaton Táncegyüttes
Nemcsak Siófokot, hanem Magyarországot és a magyar folklórt is képviselte a görögországi nemzetközi folklórfesztiválon a Balaton Táncegyüttes. A több évtizedes múltra visszatekintő siófoki néptánc társulat táncbemutatóival és a Magyar Táncházzal is hatalmas sikert aratott a görög Tánc Arisztotelész Földjén Fesztiválon.
Részletek »
Még több kultúra cikk

A balatonföldvári kikötőfejlesztésről

2017. 11. 12.

Az elmúlt hetekben a médiában és különféle internetes fórumokon, portálokon megjelent sokszor téves, vagy csúsztatásokkal tűzdelt információkkal összefüggésben a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) az alábbi sajtóközleményében foglalja össze a balatonföldvári kikötő fejlesztését érintő tényeket.
Részletek »

A balatoni halakról

2017. 11. 08.

A balatoni halakról
A Balaton halállományáról, haltelepítésekről, élőhely fejlesztésről, a Halgazdálkodás munkásságáról számolt be előadásában Nagy Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. horgászati ágazatvezetője.
Részletek »

Négylábú kadétok

2017. 11. 06.

Négylábú kadétok
Újabb rendőrkutyák segítik majd a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját.
Részletek »

November 1-től tilos az éjszakai horgászat és a halradar használata a Balatonon

2017. 11. 05.

Véget ér a viharjelzés, életbe lép a szonár (halradar) használati tilalom és vízi járműből már nem lehet horgászni egész éjszaka a Balatonon november 1-től – a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. honlapjának tájékoztatása szerint.
Részletek »

A tavalyinál jóval több erős vihar csapott le idén a Balatonra

2017. 11. 04.

Október 31-én véget ért a szezonális viharjelzés a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál, a tavalyi adatokhoz képest idén sokkal több vihart jeleztek tavainkon.
Részletek »

Elemezték a Balatonra nagy erővel lecsapó vihart (met.hu)

2017. 11. 03.

Elemezték a Balatonra nagy erővel lecsapó vihart (met.hu)
2017. október 29-én egy nagyon erős hidegfront vonult végig Közép-Európa, majd a Balkán-félsziget fölött. A vihar Németországban, Csehországban és Lengyelországban emberéleteket is követelt, Magyarországon alig három óra alatt rohant végig – áll abban a tanulmányban, amelyet a siófoki obszervatórium vezetője, Horváth Ákos készített a Balatonnál is sok kárt okozó szélviharról.
Részletek »

Szálláshelyfejlesztés a Kisfaludy programmal

2017. 10. 31.

A Kisfaludy program állami szálláshely fejlesztési pályázata fellendíti a szálláshelyek előrelépését a Balatonnál is.
Részletek »

Drasztikusan nőtt a vízbefulladások száma (mti.hu)

2017. 10. 21.

Somogy megyében öt év alatt kevesebb mint felére csökkent az ismertté vált bűncselekmények száma, a Balatonba fulladtaké viszont drasztikusan emelkedett – számolt be Piros Attila megyei rendőrfőkapitány pénteken Siófokon a térség polgármestereinek.
Részletek »

Sikeres szezont zárt a Balatoni Hajózási Zrt.

2017. 09. 30.

Szeptember végére elkészültek az előzetes elemzések az első nyolc hónap teljesítményéről, melyek alapján kijelenthető, hogy a rekordokat hozó 2016-os évhez hasonlóan, idén is sikeres és eredményes főszezonon van túl a BAHART.
Részletek »

Három komoly hőségperiódus volt a nyáron

2017. 09. 03.

Három komoly hőségperiódussal, több új napi melegrekorddal, olykor heves zivatarokkal a sokéves átlaghoz képest több mint 1,5 fokkal melegebb, és némileg szárazabb volt az idei nyár – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-nek készített elemzéséből. Az idei legmagasabb széllökést a Balatonnál mérték.
Részletek »
Még több Balaton cikk

Mazsorett sikerek

2017. 10. 21.

Mazsorett sikerek
A siófoki Napsugár Mazsorett csoport és a Laguna Mazsorett csoport számos aranyéremmel tért haza az „I. Bakony Kupa Mazsorett Kisbér Open 2017” országos-nemzetközi versenyről.
Részletek »

Sikert sikerre halmoz a siófoki bringáslány

2017. 10. 09.

Sikert sikerre halmoz a siófoki bringáslány
Károlyi Natália 12 évesen kezdett triatlonozni Mészáros András edző irányításával. Két éven keresztül csak kedvtelésből edzett, majd edzője javaslatára egy versenyen is megmérettette magát a 2015 évi diákoloimpián. Ez jó döntésnek bizonyult.
Részletek »

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei

2017. 08. 22.

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei
Hétvégén nyárbúcsúztató fitt őrülettel várta a Scitec a sport és az egészséges életmód szerelmeseit a Plázson.
Részletek »

EBSL-torna – Tornagyőztesként jutott tovább a magyar strandlabdarúgó-válogatott

2017. 08. 19.

A magyar strandlabdarúgó-válogatott bejutott az Európai Strandlabdarúgó Liga (EBSL) B-divíziójának nyolcas döntőjébe, miután a siófoki torna zárónapján négy góllal legyőzte Bulgáriát.
Részletek »

Szerb, francia és román válogatottat is igazolt a Siófok KC

2017. 08. 06.

Szerb, francia és román válogatott játékost is igazolt a Siófok KC női kézilabda-együttese, amely új szakvezetővel, a dán Lars Rasmussennel kezdi a 2017/18-as bajnokságot, a cél pedig az első öt közé kerülés.
Részletek »
Még több sport cikk

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

Az idő urai

Az idő urai