Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
augusztus
minden ami Siófok
A véradással életeket menthetsz!

Magazin

A véradással életeket menthetsz!

A Magyar Vöröskereszt Siófoki Területi Irodája a Városi Kórház Vérellátó Osztályával együttműködve rendszeresen szervez...

Fantasztikus előadások a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon

Kultúra

Fantasztikus előadások a Kálmán Imre...

Igazi nagy durranásként robbant be a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadra a Madách Színház Macskák című musicalje augusztusban. A...

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei

Sport

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei

Hétvégén nyárbúcsúztató fitt őrülettel várta a Scitec a sport és az egészséges életmód szerelmeseit a Plázson.

Hóesés nyáron? A Balatonnál ez is lehetséges!

Balaton

Hóesés nyáron? A Balatonnál ez is lehetséges!

Érdekes légköri jelenséget figyeltek meg az Országos Metorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának munkatársai augusztus 15-én a...

Hír 2017. 08. 18.

Az önkormányzati rendszerről

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Az önkormányzati rendszer helyreállításáról, a szakemberek elvándorlásáról és a magyar egészségügy problémáiról tartott közös sajtótájékoztatót Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje és Lengyel Róbert, Siófok polgármestere.

Lengyel Róbert, Siófok polgármestere az elmúlt hetekben fogadta a városban Vona Gábort, a Jobbik elnökét, Szél Bernadettet, az LMP társelnökét, majd ezen a héten Botka Lászlót, az MSZP miniszterelnök-jelöltjét.

- Független jelöltként nyertem meg a siófoki polgármester választást, ennek megfelelően azt gondolom, hogy a nagypolitikából csak annyit szeretnék csipegetni, amennyit nagyon muszáj. Ezzel együtt nekem is van nagypolitikai meggyőződésem, és vannak vágyálmaim. Az egyik ilyen vágyálom az, hogy 2018 tavaszától más kormány irányítsa Magyarországot. Az én olvasatomban, a privát véleményem szerint 2018 tavaszán Magyarország válaszút előtt áll, vagy beleragad abba a korrupcióval átitatott posványba, amiben most van, vagy megpróbál belőle kilábalni. Én mindenkivel hajlandó vagyok együttműködni, aki ezen munkálkodik, és az én értékítéletemnek megfelelő tisztesség, és a becsület útján áll. A magam eszközeivel igyekszem azon lenni, bele-belecsípni a nagypolitikába, hogy harcoljak azért, hogy az önkormányzatiság, az önkormányzatok megmaradjanak, tovább ne nyirbálhassák az önkormányzati hatásköröket, sőt van egy olyan vágyálmom is, hogy idővel az önkormányzatok hatáskörei ismételten bővüljenek. Ennek érdekében kívánok dolgozni, de hangsúlyozom, nem nagypolitikus vagyok, nem vagyok és nem is leszek országgyűlési képviselő jelölt sem, viszont a magam szerény eszközeivel harcolok azért, hogy a demokrácia keretein belül maradjon az ország – mondta el a Botka Lászlóval közösen tartott sajtótájékoztatón Lengyel Róbert.

 

- A Fidesz az elmúlt hét esztendőben, mivel semmilyen autonómiát nem tűr a saját hatalmán kívül, megtépázta a rendszerváltás után konszenzussal kialakított magyar önkormányzati rendszert, és önkormányzati jogokat. Ma azt tapasztalhatjuk az ország minden településén, hogy az emberek is értik, hogy azokat a közszolgáltatásokat, amiket korábban a helyi közösségeknek volt lehetőségük ellátni, államosították. Legyen szó akár az iskolákról, akár az egészségügyről, akár a hulladékszállításról, mind-mind romlottak. Mindenki számára világos, hogy az önkormányzatiság nem elvont közjogi konstrukció, hanem akkor működik sikeresen egy ország, ha a feladatok, és ezek megoldásához szükséges eszközök a lehető legközelebb vannak az emberekhez. A programunk nagyon fontos elme, hogy a választási győzelem után helyre fogjuk állítani Magyarországon az európai szintű önkormányzati rendszert, és vissza fogjuk adni a helyi közösségeknek a Fidesz által elvett jogokat, hogy a legfontosabb ügyeket saját maguk tudják megoldani – beszélt az önkormányzatokról Botka László.

 

Az MSZP miniszterelnök-jelöltje Siófok és a térség legnagyobb problémáit illetően a szakemberek elvándorlását és az egészségügy helyzetét hangsúlyozta.

- Az elmúlt években több mint fél millió magyar ember hagyta el Magyarországot, mert nem találta élhetőnek, és gazdasági migránsként ment nyugatra. Különösen sújtja ez Siófokot és a régiót, a nyári szezonban naponta hallunk arról, hogy a működőképességet veszélyezteti, hogy a szakemberek elmentek külföldre. Emellett Siófokon is az egyik legnagyobb probléma, hogy óriási az egészségügyben az orvos hiány, ami már nagymértékben veszélyezteti a biztonságos betegellátást. Az orvosok közül is nagyon sokan külföldre távoztak, csak a tavalyi évben több magyar orvos ment külföldre, mint ahány magyar orvostanhallgató diplomát kapott. Az a célunk, hogy ezen is változtassunk – mondta el Botka László.

 

- Polgármester úrral abban állapodtunk meg, hogy mind a ketten azt látjuk és tapasztaljuk az országban, és nagyon sokan hasonlóan látják, mint mi, hogy ahhoz, hogy a települések élhetőek legyenek, fejlődni tudjanak, a közszolgáltatások, az egészségügy színvonalát javítani tudjuk, ahhoz le kell váltanunk 2018 áprilisában a Fideszt. Ebben értettünk egyet, és ebben fogunk együttműködni – zárta a sajtótájékoztatót MSZP miniszterelnök-jelöltje.

 

 

A siófoki Fidesz frakció az alábbi sajtóközleményben reagált a sajtótájékoztatón elhangzottakra:

 

Összenő, ami összetartozik!

 

Botka László és Lengyel Róbert sajtótájékoztatója eléggé ellentmondásosra sikeredett. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje polgármesterként az önkormányzati szektort bírálta, továbbá kiemelte a magyar egészségügy problémáit és a szakemberek elvándorlását. Ezekben a kérdésekben akkor lássunk mindannyian tisztán.

 

Önkormányzati szektor

A szocialisták jobb, hogyha hallgatnak az önkormányzatok helyzetével kapcsolatban, mert mindannyian jól emlékszünk a kormányzásuk alatt tett megszorításokra, amelyek a magyar családok és a vállalkozások mellett az önkormányzatokat is kilátástalan helyzetbe hozták. Míg az első Orbán kormány után 2002-ben az önkormányzatok eladósodottsága 250 Mrd forint volt, addig a 8 éves szocialista kormányzás után ez 1350 Mrd forintra nőtt. A folyamatos megszorítások, az önkormányzati feladatok növelése és az ehhez való finanszírozás drasztikus csökkentése soha nem látott magasságokba emelte az önkormányzatok eladósodottságát. Ezek után számunkra teljesen érthetetlen, hogy pont egy szocialista politikus, polgármester próbál kritizálni az önkormányzati szektor helyzetéről. Aztán a Fidesz kormány Európában eddig példátlan módon átvállalta az önkormányzatok adósság állományát, mielőtt végképp ellehetetlenült volna a működésük. Ez a térségben hozzávetőlegesen Siófokon 4,6 Mrd forint, Tabon 360 millió forint, Balatonföldváron 460 millió forint volt.

 

A magyar egészségügy

Botka László úgy látszik ebben a témában is kóros amnéziában szenved. Az egészségügy területén is frissítésre szorul az emlékezete, hiszen pontosan a szocialisták kormányzása alatt történt meg több mint 6000 egészségügyi dolgozó elbocsátása, kórházakat zártak be, sikertelen kórház privatizációk jellemezték kormányzásuk alatt az egészségügyet. Botka László és a szocialista barátai voltak azok, akik a vizitdíjat és a kórházi napi díjat akarták az emberekre ráerőltetni, amelyet a magyar emberek összefogása hiúsított meg a szociális népszavazáson. Egy havi bért vettek el az egészségügyben dolgozóktól, kiszolgáltatott helyzetbe hozva őket. A szocialisták először kérjenek bocsánatot az egészségügyben dolgozóktól és utána fogalmazzanak meg kritikákat. Ezzel szemben a Fidesz kormány alatt megindultak a béremelések. 500 Mrd forintot fordított a kormányzat az egészségügyben dolgozók béremelésére. Csak a siófoki kórház 4 Mrd forintból fejlődött és újult meg az elmúlt években. A térségben 500 Millió forintért fejlesztett a kormány több mint egy tucat rendelő intézetet.

 

Szakemberek elvándorlása

Miközben a szocialisták az Uniós csatlakozás előtt azzal kampányoltak, hogy „bárki nyithat cukrászdát Bécsben”, ezzel szemben az élet számos területén megszorító intézkedéseket vezettek be, amely súlyos elvonásokat jelentett a bérből és fizetésből élő magyar emberek számára. Talán emlékszünk még Bajnai Gordon „fájni fog”, és Gyurcsány Ferenc „el lehet innen menni...” mondataira. Tetszettek volna a szocialisták nem csőd közeli állapotba kormányozni az országot és kilátástalan helyzetbe sodorni a magyar családokat. Ezzel szemben 2010 óta a Fidesz kormány alatt sikerült elérni, hogy az ország összes gazdasági mutatója javul, növekednek a bérek és Európában példátlan otthon és családtámogatási formák kerültek bevezetésre. A kormány kiemelten kezeli a Balatont, bizonyítja ezt az is, hogy a 370 Mrd forintból 103 Mrd forint saját forrás érkezik a régióba a turizmus fejlesztésére a helyben működő kis – és közép vállalkozások támogatására. Soha ekkora nemzeti forrás nem került még közvetlenül a Balatonhoz. A kormányzati intézkedések is segítik a turisztikai vállalkozásokat, mivel az 5%-os ÁFA csökkentést is kötelezően a vendéglátásban dolgozók béremelésére kell fordítani. Ez a kormányzati intézkedés is a munkavállalók itthon maradását segíti és támogatja. További kormányzati intézkedések is várhatóak ezen a téren a jövőben.

 

Az tisztán látszik, hogy az MSZP és a Jobbik összefogásra készül Siófokon is. Az országgyűlési választások előtt alig egy évvel nincsenek véletlenek. Az itt élők nevében már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy mi hangzott el a két politikus megbeszélésén és mire számíthatnak az itt élők. Hiába tagadják országosan is, a Jobbik-MSZP összeborulás nyilvánvaló. Összenő, ami összetartozik!

 

Szajcz Adrián, a siófoki Fidesz frakcióvezetője 

Dr. Fábián Károly, a siófoki Fidesz elnöke

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

TeSzedd! akció Siófoktól Kilitiig

2017. 09. 19.

A Balatonkiliti KÖR Egyesület idén negyedik alkalommal csatlakozott az országosan meghirdetett önkéntes szemétgyűjtő akcióhoz, a TeSzedd! - Önkéntesen a tiszta Magyarországért mozgalomhoz szeptember 15-én.
Részletek »

Kutyás Nap

2017. 09. 18.

Egy délutánon át kutyás programokkal, bemutatókkal, játékokkal, vetélkedőkkel várta a gazdikat, kedvenceiket és minden kutyabarátot a Siófoki Állatvédő Alapítvány.
Részletek »

II. Pelso Kupa Országos Keresztrejtvényfejtő Verseny

2017. 08. 26.

II. Pelso Kupa Országos Keresztrejtvényfejtő Verseny
Kezdő, haladó, mesterjelölt és mester kategóriákban több mint száz versenyző vett részt augusztus 26-án a siófoki Vak Bottyán János Általános Iskolában megrendezett II. Pelso Kupa Országos Keresztrejtvényfejtő Versenyen.
Részletek »

A véradással életeket menthetsz!

2017. 08. 24.

A véradással életeket menthetsz!
A Magyar Vöröskereszt Siófoki Területi Irodája a Városi Kórház Vérellátó Osztályával együttműködve rendszeresen szervez véradásokat az országos vérellátás biztosításának érdekében a siófoki járás 24 településén. A terv szerinti véradásokat a nyár folyamán számos sikeres kitelepülésessel egészítették ki, melyekről Varga Lászlót, a Magyar Vöröskereszt Somogy Megyei Siófoki Területi Szervezetének területi munkatársát kérdeztük.
Részletek »

Jótékonysági gálaest a Ments-Vár Alapítvány gyermekeiért

2017. 08. 14.

Közel 800 ezer forint gyűlt össze a Ments-Vár Alapítvány gyermekeinek támogatására az I. Nathifa Jótékonysági Gálaesten.
Részletek »

Utasbiztonsági kampány a vasúti balesetek megelőzéséért

2017. 08. 09.

Utasbiztonsági kampány a vasúti balesetek megelőzéséért
Kétnapos utasbiztonsági kampányt tartott augusztusban a siófoki vasútállomáson a MÁV, a MÁV-START és a balatonfüredi rendőrkapitányság.
Részletek »
Még több magazin cikk

Muzsinszki Nagy Endre emlékkiállítás

2017. 09. 20.

Koszorúzással és emlékkiállítással tisztelegtek Siófokon a város díszpolgára, Muzsinszki Nagy Endre festőművész munkássága előtt.
Részletek »

Made in Hungária a siófoki Hajóállomáson

2017. 08. 23.

Made in Hungária a siófoki Hajóállomáson
A siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ nyári Belvárosi Színházi Estek sorozatának záró darabját, a Made in Hungáriát új helyszínen, a Hajóállomáson tekinthette meg a közönség.
Részletek »

Fantasztikus előadások a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon

2017. 08. 17.

Fantasztikus előadások a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon
Igazi nagy durranásként robbant be a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadra a Madách Színház Macskák című musicalje augusztusban. A Szabadtéri új üzemeltetője, a Balaton-parti Kft. ügyvezetőjét, Pintér Tamást a darab fogadtatásáról, valamint az idei nyári évadról kérdeztük.
Részletek »
Még több kultúra cikk

Kampány a horgászokért

2017. 09. 22.

A mentőmellény nem a büntetéstől, hanem az értelmetlen haláltól véd! A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata az őszi horgász szezon elején, a csónakból horgászók életének védelme érdekében kampányt indít.
Részletek »

Dél-Balaton: kisvállalkozói nyárértékelő

2017. 09. 11.

Dél-Balaton: kisvállalkozói nyárértékelő
A tavalyi évhez hasonló, jó forgalmat ért el ezen a nyáron a dél-balatoni vendéglátó és kiskereskedelmi, mikro- és családi vállalkozások többsége. A vállalkozók remélik, hogy nem emelkedik a szakmunkás garantált bérminimum, és a piacra bízzák ezt a kérdést a döntéshozók. Jelentős gond maradt a munkaerőhiány.
Részletek »

90 éves a Balatoni Limnológiai Intézet

2017. 09. 10.

A Balatoni Limnológiai Intézet megalapításának évfordulója alkalmából tudományos ülést tartottak Tihanyban, pénteken, a Klebelsberg Kuno vallás- és közoktatásügyi miniszter által alapított intézmény kilencven esztendeje kezdte meg a tudományos kutatásokat a tóparti településen.
Részletek »

Három komoly hőségperiódus volt a nyáron

2017. 09. 03.

Három komoly hőségperiódussal, több új napi melegrekorddal, olykor heves zivatarokkal a sokéves átlaghoz képest több mint 1,5 fokkal melegebb, és némileg szárazabb volt az idei nyár – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat által az MTI-nek készített elemzéséből. Az idei legmagasabb széllökést a Balatonnál mérték.
Részletek »

Nem hibáztak a balatoni vízi rendészek

2017. 09. 02.

Nem hibáztak a balatoni vízi rendészek
Kérdésekkel fordult a belügyminiszterhez Kepli Lajos jobbikos országgyűlési képviselő annak kapcsán, hogy 10 éve nem fulladtak annyian a Balatonba, mint az idén. Levelében többek között a balatoni vízi­rendészet fogyatkozó állományáról érdeklődött – írja a Magyar Idők.
Részletek »

Augusztus végéig egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat

2017. 09. 01.

Augusztus végéig egymillió utas vette igénybe idén a balatoni kompokat
A sajtó jelenlétében köszöntötte a BAHART a 2017. évi egymilliomodik komputasát augusztus 31-én délelőtt. A szerencsés utas kilétére csak a helyszínen derült fény, ahol értékes nyereménnyel jutalmazta bizalmát a Társaság.
Részletek »

Két huszonéves a Balaton újabb áldozata

2017. 08. 28.

Két huszonéves fulladt a Balatonba augusztus 26-án délután Siófoknál. A két fiatal férfi holttestét a parttól kb 250 méterre, 2-2,20 méter mély vízben találták meg a Búvárszolgálat munkatársai – tudta meg a hirbalaton.hu Tar Mihálytól, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivőjétől.
Részletek »

BESZ: egy életmentés és közel háromezer szakszerűen ellátott sérülés a Balatonnál

2017. 08. 25.

Az idei nyáron 12 Balaton-parti település 18 strandján látta el a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat (BESZ) 231 fiatal önkéntese a strandolók vízben és vízparton szerzett sérüléseit. A Magyar Vöröskereszt elsősegélynyújtói egy sikeres újraélesztést is végrehajtottak, és közel háromezer sérülést láttak el szakszerűen, melyek többségét kagylók okozták.
Részletek »

90 éves a Csobánc nosztalgiahajó

2017. 08. 20.

90 éves a Csobánc nosztalgiahajó
Különleges tortával köszöntötte a Bahart a 90 éves Csobánc nosztalgiahajót a balatonalmádi kikötőben augusztus 16-án.
Részletek »

Hóesés nyáron? A Balatonnál ez is lehetséges!

2017. 08. 16.

Hóesés nyáron? A Balatonnál ez is lehetséges!
Érdekes légköri jelenséget figyeltek meg az Országos Metorológiai Szolgálat siófoki obszervatóriumának munkatársai augusztus 15-én a Balaton felett. A magasban szokatlan jellegű felhőzet alakult ki, és a sivatagi homokra kicsapódó nedvesség hó formájában hullott ki a felhőből.
Részletek »

Nem jogszabály, “csak” józan ész szabályozza a vízibiciklizést

2017. 08. 10.

„A vízibicikli ugyanolyan, mint a gumimatrac, és ezzel mindent elmondtam” – rövid és tömör volt a beszélgetés Tar Mihállyal, a Magyarországi Vízimentők Szakszolgálatának (VMSZ) szóvivőjével. De ezzel az egy mondattal nagyjából valóban elmondta a lényeget.
Részletek »

Félmilliomodik személyhajó utasát köszöntötte a Bahart

2017. 08. 10.

Félmilliomodik személyhajó utasát köszöntötte a Bahart
Az előzetes prognózis alapján és köszönhetően a hét eleji hűvösebb kirándulóidő hatására megnövekedett utasforgalomnak, a BAHART 2017. augusztus 9-én délelőtt köszöntötte FÉLMILLIOMODIK személyhajó utasát, akit a sajtó és a hajón utazók jelenlétében értékes nyereménnyel ajándékozott meg.
Részletek »

Elégedettek lehetnek a vendéglátók és a szállásadók a Balatonnál

2017. 08. 08.

Elégedettek lehetnek a vendéglátók és a szállásadók a Balatonnál
Az idei balatoni forgalommal mindenki elégedett lehet, a strandi büféstől a szálláshely szolgáltatókig, a nyári szezonon kívüli időszakok is kifejezetten jól sikerültek, idén településtől függően várhatóan 2-10 százalékkal emelkedik a vendégforgalom, az általános turistaforgalom pedig 5 százalékkal - mondta Hoffmann Henrik, a Balaton Turizmus Szövetség (BTSZ) elnöke augusztus elején az M1 aktuális csatornának.
Részletek »

Speciális gyermekrohamkocsi is segít a Balatonnál

2017. 08. 07.

A Balaton északi partján június közepétől augusztus 20-ig teljesít szolgálatot a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat mentőautója. Az Országos Mentőszolgálat kötelékébe tartozó speciális csapatnak átlagosan napi egy-két riasztása van – mondta el a hirbalaton.hu kérdésére Dr. Goschler Ádám orvos igazgató.
Részletek »

Ünnepélyesen felavatta a BAHART a felújított Kossuth kompot!

2017. 08. 03.

Ünnepélyesen felavatta a BAHART a felújított Kossuth kompot!
A közel 150 millió Forintos saját beruházás keretében felújított Kossuth Lajos kompot ünnepélyes szalagátvágással és pezsgős koccintással szimbolikusan a Balaton közepén avatta fel Witzmann Mihály Somogy megyei országgyűlési képviselő, Dr. Bóka István a BFT elnöke, Vízvári Attila, Szántód és Tósoki Imre, Tihany települések polgármestereinek közreműködésével.
Részletek »
Még több Balaton cikk

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei

2017. 08. 22.

A Scitec Fitt Plázs legszebb hölgyei
Hétvégén nyárbúcsúztató fitt őrülettel várta a Scitec a sport és az egészséges életmód szerelmeseit a Plázson.
Részletek »

EBSL-torna – Tornagyőztesként jutott tovább a magyar strandlabdarúgó-válogatott

2017. 08. 19.

A magyar strandlabdarúgó-válogatott bejutott az Európai Strandlabdarúgó Liga (EBSL) B-divíziójának nyolcas döntőjébe, miután a siófoki torna zárónapján négy góllal legyőzte Bulgáriát.
Részletek »

Szerb, francia és román válogatottat is igazolt a Siófok KC

2017. 08. 06.

Szerb, francia és román válogatott játékost is igazolt a Siófok KC női kézilabda-együttese, amely új szakvezetővel, a dán Lars Rasmussennel kezdi a 2017/18-as bajnokságot, a cél pedig az első öt közé kerülés.
Részletek »

Nemzetközi strandröplabda-versenyeknek adott otthont Siófok

2017. 08. 05.

Nemzetközi strandröplabda-versenyeknek adott otthont Siófok
Magyarországon először Siófok adott otthont a Magyar Röplabda Szövetség által megrendezett eddigi legnagyobb szabású, nemzetközi strandröplabda-versenyeknek, melyeken magyar párosoknak is szurkolhatott a közönség.
Részletek »

Siófoki bronzérmes a világbajnokságon

2017. 07. 27.

Siófoki bronzérmes a világbajnokságon
Bronzérmet nyert a Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi gyorsváltó az úszó-világbajnokságon a Duna Arénában vasárnap, megszerezve Magyarország első érmét a 17. vizes vb-n.
Részletek »

Tour de Hongrie Siófokon

2017. 07. 02.

Tour de Hongrie Siófokon
A Tour de Hongrie magyar dobogósát ünnepelhették Siófokon, ahol a nemzetközi kerékpárverseny útvonalán egy helyi bringás csapat is tett néhány kilométert, így üdvözölve a legnagyobb magyar kerékpárverseny mezőnyét.
Részletek »

Ifi Európa Bajnok úszó

2017. 07. 01.

Ifi Európa Bajnok úszó
A siófoki Németh Nándor 100 méter gyorson megnyerte az Ifjúsági Úszó Európa Bajnokságot, és továbbjutott az Ifi Világbajnokságra.
Részletek »

Bekerült az NBI-be a Siófoki Bányász SE U14-es csapata

2017. 06. 30.

Bekerült az NBI-be a Siófoki Bányász SE U14-es csapata
A Siófoki Bányász SE U14-es csapata az NBII-es bajnokság közép-nyugati csoportjában első helyen végzett, és a bajnoki cím megszerzésével feljutott az első osztályban szereplő 16 bajnokcsapat közé.
Részletek »

Külföldi edzők és játékosok erősítik a siófoki strandlabdarúgó csapatot

2017. 06. 26.

A Magyar Strandlabdarúgó Bajnokságon egy Brazíliából és egy Egyesült Arab Emirátusokból érkezett edző, valamint két Emirátusokból érkezett játékos erősíti a siófoki csapatot. A strandlabdarúgókat és az új játékosokat Siófok polgármestere, Dr. Lengyel Róbert köszöntötte az önkormányzatnál június 26-án.
Részletek »
Még több sport cikk

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

A Balaton Táncegyüttes karácsonyi műsora

A Balaton Táncegyüttes karácsonyi műsora