Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
október
minden ami Siófok
Siófok50 Születésnapi Party

Magazin

Siófok50 Születésnapi Party

Siófok várossá válásának jubileumi évi ünneplése még csak most kezdődik igazán! Az egész éves ünnepi programsorozat megkoronázása...

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen

Kultúra

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen

Gróf Tamás, költő és Kovács János, gitárművész egy különleges érzelmi utazásra hívta a közönséget október 25-i Poetry Night...

Elkezdődött a szezon a kosarasoknak is

Sport

Elkezdődött a szezon a kosarasoknak is

A sikeres nyári kosártáborok után elkezdődött a bajnokság a kosarasoknak is. A Kosársuli csapatai a Somogy megyei illetve a Fejér megyei...

Átadták a balatonszéplaki vízmű megújult ülepítőtavát

Balaton

Átadták a balatonszéplaki vízmű megújult...

Ünnepélyes keretek között adták át október 18-án a megújult zagyvíz-tározót Balatonszéplak-alsón. Az Országos Vízügyi...

Hír 2018. 08. 18.

Szezon

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Harmadik hete tombol a kánikula, úgy tűnik, megtelt a város, nehezen találni parkolóhelyet nemcsak a városban, hanem a parton is, és például az újhelyi strandon egy törölközőt sem lehet letenni a tömegben. A kérdés csak az, hogy a júniusi változékony időjárás rányomta-e a bélyegét a teljes szezonra.

Több vendéglátós állította lapunknak, hogy jelenleg egész nap megállás nélkül dolgoznak, sok helyen asztalt kell foglalnia a vendégnek, de a szezon azoknak kedvezett, akik korábban kinyitottak. Májusban meleg volt, de nem kánikula, fürdeni lehetett a Balatonban, és az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálták számításaikat, így azok a vendéglátósok jártak jól, akik már ekkor teljes gőzzel üzemeltek. A júniusi változékony időjárást, a hétvégi hidegfrontokat csak azok „élhették túl”, akik fedett kerthelyiséggel (is) rendelkeznek. Egy vendéglátós úgy fogalmazott, hogy sajnos nem „büfésbarát volt az időjárás”. Persze nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ha rossz az idő, elmarad a vendég, az nemcsak a büfésnek, éttermesnek rossz, hanem azoknak is, akik valamilyen módon kapcsolódnak a turizmushoz. Ide sorolhatjuk a beszállítókat, a termelőket, a mosodásokat, a kertészeket, a medence- karbantartókat is, persze a teljesség igénye nélkül.

Fazekas Gábor, a Tourinform iroda munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy az irodát június végéig 15 187 érdeklődő kereste fel, júniusban 9 800, júliusban 7 302 vendég tért be hozzájuk, legtöbbjük belföldről és Lengyelországból érkezett.

- Természetesen, a tapasztalatok alapján, az augusztusi számaink a legmagasabbak, most is ezt várjuk. A főszezonban szinte minden korosztállyal találkozunk, de jellemzően a fiatal családosokkal. Az utószezonban inkább az idősebb korosztály dominál. Korábban jelentősen csökkent a német vendégek száma, idén májustól egy kis emelkedés volt megfigyelhető a számukban. Gyakoriak a hollandok, csehek és lengyelek, ez utóbbiak inkább, és az elmúlt pár évben az oroszok - mondta Fazekas Gábor.

A Tourinform irodába szabadidő-eltöltési tippek miatt térnek be leginkább a látogatók, valamint látnivalókat, rendezvényeket keresnek. A környék felfedezése húsz kilométeres körzetre korlátozódik, folyamatos az érdeklődés a zamárdi kalandpark, a Bella lovasudvar, a hajózás, a városnéző kisvonat iránt, a programok közül a szabadtéri színpad és a Zene a zöldben koncertjeit keresik a legtöbben.

A szállodákban nehéz szabad szobát találni, a legtöbb hotelben kilencven százalék körüli a telítettség. A legkeresettebbek a saját balatoni parttal rendelkező szállodák, és azok, amelyekben animáció is van.

- Kilencven százalékos a kihasználtságunk a nyáron. Kevesebb a német vendég, de több szlovák, cseh és lengyel érkezik hozzánk, a forgalmunk legnagyobb részét a hazai vendégek adják, a belföldi vendégforgalom erősödött is, ennek kétharmadát a családok jelentik. Ami szembetűnő, hogy az átlagos tartózkodási idő öt napra csökkent- mondta lapunknak Sternócky Balázs, a Hotel Azúr értékesítési igazgatója.

- A balatoni viszonylatban jónak mondható hetven százalékos a kihasználtságunk éves szinten, nyáron közel kilencven százalék. Vendégeink nyolcvan százaléka belföldi, emellett német, lengyel, cseh, osztrák, svájci és szlovák vendégek érkeznek - mondta Geiger Violetta, a Hotel Residence igazgatója, aki hozzátette - és ezzel több, az általunk megkérdezett szállodaiparban dolgozó szakember is egyetértett -, hogy a vendégek keresik a programokat, az idei évben a Siófok 50 programsorozat miatt több pénz jut a rendezvényekre, több a program, ez lenne kívánatos minden évben és egész évben, nem csak a szezonban.

Ha már megemlítettük, a hajós programokat, szót kell ejtenünk a Balatoni Hajózási Zrt.-ről is, főleg, hogy idén a társaság a tavalyinál egy héttel előbb, július 17- én köszöntötte a komp félmilliomodik utasát. Dobos Döniz, pr-munkatárs elmondta, hogy az azóta eltelt két hét változékony időjárásának köszönhetően továbbra is növekszik az utasszám. Július 29-ig több, mint 710 ezer utast szállítottak a balatoni kompok, ami nagyságrendileg 11%-os növekedés 2017. év azonos időszakához viszonyítva. Az előző két év forgalmi tapasztalataiból kiindulva, az előzetes kalkulációk azt mutatják, hogy az egymilliós utasszámot akár már augusztusban elérheti a Bahart.

- A személyhajózás tekintetében egyelőre a tervezetthez képest is kedvezőbben alakulnak a 2018-as utasszámok. A szezonkezdés, 2018. március 31. óta július 29-ig bezárólag 430 ezer fő vette igénybe a személyhajózási lehetőségeinket. Menetrendi hajójáratainkon nagyságrendileg 300 ezer fő utazott, a sétahajó szolgáltatásunkat pedig több mint 87 ezer fő vette igénybe. Ez a 2017-es évhez képest 8,8%-os növekedést jelent. Rendkívül népszerűek és kedveltek a társaság további hajózási lehetőségei is. A legtöbben a bulihajóra (10 ezer fő) váltottak jegyet a július 7-e óta tartó hajózási főidényben, de közel 10 ezren választották az élményt, kalandot és gyorsaságot gyorshajónk és vízitaxink fedélzetén. A programhajó-kínálat összeállításakor természetesen idén is gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Július végéig több mint 3 ezren váltottak jegyet a 10 kikötőnkből induló Mastercard varázshajókra. Szolgáltatásaink között meghatározó jelentőséggel bír még a rendezvényhajózás is, az idei évben több mint 16 ezer vendéget regisztráltunk már hajóbérléseinken. Ez az utasszám az elmúlt időszakhoz képest szintén növekvő tendenciát mutat. A rendezvényhajózás „főszezonja”– eltérően a többi szolgáltatásunktól – nem a nyári időszak, hanem sokkal inkább a tavasz és az ősz. Örömünkre szolgál, hogy már most nagy számban érkeztek hozzánk az őszi időszakra esküvők, céges rendezvények és születésnapi partik megrendezésére vonatkozó hajóbérlési kérelmek - részletezte Dobos Döniz.

Azt is megtudtuk, hogy az utazóközönség hetvenöt százaléka hazai, ezen belül is a családok vannak többségben, és az idei évben kiugróan nagy számban vannak jelen a szlovákok, szlovének és lengyelek.

A siófoki partokról is megcsodálható volt az idei Kékszalag mezőnye. A versennyel kapcsolatban Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke elmondta, hogy a vitorlássport, a vitorlázás a Balatonon még mindig kevéssé kihasznált. Emlékeztetett arra, hogy a vitorlázók csak télen nincsenek a tavon, és külföldön, kisebb tavakon is több vitorlást látni, mint a Balatonon. Ezzel egybecseng Kollár Józsefnek, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatójának lapunknak adott nyilatkozata is:

- Én úgy látom, hogy a vitorlássport tudna fejlődni a Balatonon, sokan azt mondják, hogy sok a vitorlás a tavon, de ez nem így van, abszolút elbír többet is a tó. Jelenleg a Balatonnál kevés a kikötői hely, kihalásos alapon lehet hozzájutni egyhez. A déli parton egyáltalán nincs szabad kikötőhely, az északin Szigligeten és Badacsonyban van egy-két szabad hely. Egy új vitorláskikötő építése komoly forrásokat igényel, férőhelytől függően 300-500 millió forintba is kerülhet - mondta a vezérigazgató.

A Balatoni Hajózási Zrt.-nek 2 projektje lenne, az első Tihanyban egy új kikötő építése, a második pedig Balatonföldváron a meglévő bővítése.

A siófoki strandok kihasználtságáról elmondható, hogy hétköznapokon 50-60 %-os telítettséggel működnek, míg a hétvégén megközelítőleg teljes a kihasználtságuk. Természetesen ezek az adatok akkor igazak, amikor az időjárás strandolásra alkalmas. Sajnálatos módon június végétől július közepéig az időjárási viszonyok ritkán voltak megfelelőek a fürdőzésre. Ez meg is látszik a strandok látogatottságán.

- A helyi lakosok körében továbbra is a szabadstrandok preferáltak, különösképpen az újhelyi strand. Az ide érkező turisták közül a prémium szolgáltatást kedvelők a siófoki nagystrandot részesítik előnyben, továbbá megfigyelhető, hogy a fejlesztések következtében a kisgyermekes családok száma megnövekedett a siófoki nagystrandon - mondta Pintér Tamás a Balatonparti Kft. ügyvezetője.

Siófok 17 km partszakasszal rendelkezik, melynek nagy része szabadstrand. A gamászai strand, a sóstói strand és a siófoki nagystrand belépőjegy ellenében látogathatók. A fizetőstrandokon növekedett a családosok száma a belépőjegyet váltók körében. A strandokkal kapcsolatban olyan információt is kaptunk, hogy minden évben vannak rongálások a területükön, legtöbbször a vizesblokkokat, öltözőcsigákat és a strandbejárókat teszik tönkre, minden esetben az éjszakai órákban.

Úgy tűnt, idén megússzuk. De nem. Minden évben a szezon kezdetekor menetrendszerűek a rémhírek, fals információk a Balatonról, Siófokról, ezekről már többször írtunk. Úgy tűnt, ebben az évben elmaradnak a hasonló, az egész országon végigsöprő álhírek, de aztán jött a július közepe. Egy országos tévéadón jelent meg a helyszíni riport, Siófok több pontjáról jelentkezett be a riporter. Persze arról volt szó, hogy a Balaton milyen drága. A sajtómunkás elmondta, hogy felderítette a legolcsóbb helyeket, de így is 250 000 forintért talált szállást hotelben, és 10 000 forintot hagytak hárman egy étteremben. A konklúzió: egy nyaralás 320 000 forintnál kezdődik. Ezzel csak az a gond, hogy nagyon felemás képet fest a városról, hiszen nem csak hotel létezik, és nem csak drága étterem. Egy gyors internetes keresés után találtunk 1750 Ft/fő áron apartmant reggelivel - nyilván ez egy szélsőséges példa - , de több oldalnyi találatot kaptunk 3000 forintos apartmanárakról, mely átlagosnak mondható. Így egy négyfős család, ha a gyerekek nem kapnak kedvezményt, 72 000 forintot fizet. Találni a városban és környékén olyan kisvendéglőket is, ahol egy főétel körettel, üdítővel 2000 forint (és van ennél olcsóbb is). Az négy embernek 8000, nem ám háromnak 10 000! De több olyan étterem van Siófokon, ahol 1000 forint körüli összegért minőségi ebédet lehet kapni, és eleve készülnek a nyaralókra, kiszállítás is van. Az már csak hab a tortán, hogy mindenki a balatoni büfék csillagászati árait emlegeti. Múlt héten egy videóriportban látható volt, hogy egy budapesti strandon 800 forint a sima lángos és 1100 a sajtos-tejfölös. Nyilván itt nagy a szórás, de például az újhelyi strandon - ahol szerintünk a déli part egyik legjobb lángosa kapható - 500 forint a sima lángos és 800 a sajtos-tejfölös.

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

Kutatók Éjszakája a siófoki Gábor Dénes Főiskolán

2018. 11. 12.

Kutatók Éjszakája a siófoki Gábor Dénes Főiskolán
A tavalyi siófoki „Kutatók éjszakája” program azzal a mondattal zárult, hogy „Jövőre Veletek ugyanitt”. Azóta eltelt egy év, és szeptember 28-án délután immár második alkalommal csatlakozott a Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusa „Kutatók éjszakája”című programsorozathoz.
Részletek »

Siófok50 Születésnapi Party

2018. 11. 11.

Siófok várossá válásának jubileumi évi ünneplése még csak most kezdődik igazán! Az egész éves ünnepi programsorozat megkoronázása a város hivatalos születésnapi ünnepsége lesz, amit minden évben a november végi Városnap jelent. Idén nem csupán egy helyszínen tiszteljük meg Siófokot, hiszen az 50. születésnapot egy kiemelt rendezvénysorozat illeti meg.
Részletek »

Királyi lakomával készültek a Krúdy-napok versenyzői

2018. 10. 25.

Királyi lakomával készültek a Krúdy-napok versenyzői
A reneszánsz lakomák hangulatát, Mátyás király udvarát idézte az idei Krúdy-napok Siófokon, ahol másodszor tartották meg a Balatoni Gasztronómiai Versenyt. A bajnokságon a Balaton Fiatal Séfje, a Balaton Fiatal Cukrásza és a Balaton Fiatal Pincére elismerésért versengtek.
Részletek »

Jó éjt hölgyem, vagy verőfényes délutánt! - előadássorozat a változókorról

2018. 10. 18.

Elsősorban a változókorban lévő hölgyeknek szeretne segítséget, tanácsokat nyújtani a Reménység Alapítvány Jó éjt hölgyem, vagy verőfényes délutánt! című előadássorozata, melynek első részét szeptember 25-én rendezték meg a siófoki BRTK Könyvtárban.
Részletek »

Jubileumi évünk eseményei

2018. 10. 17.

Jubileumi évünk eseményei
Számtalan programmal találkozhattak idén Siófokon a helyi lakosok és az idelátogató vendégek, de még közel sem értünk a jubileumi programok végére. A Siófok várossá válásának 50. éve előtt tisztelgő Siófok50 rendezvénysorozat tovább folytatódik: az őszi és a téli szezonunk is tartogat még megannyi fantasztikus programot az érdeklődők számára.
Részletek »

Érzékenyítő programok a Fehér bot napja alkalmából

2018. 10. 15.

Érzékenyítő programok a Fehér bot napja alkalmából
A Fehér bot napja alkalmából a Látássérültek Siófoki Regionális Egyesülete érzékenyítő programokat szervez október 15. és 19. között a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Egészséges táplálkozás az iskolákban

2018. 10. 14.

Egészséges táplálkozás az iskolákban
A Kiliti Pillangó Óvodáért Alapítvány egészséges táplálkozás népszerűsítése pályázatának keretében szeptember utolsó hetének négy délutánján az iskola alsó tagozatos tanulói interaktív foglalkozásokon vettek részt.
Részletek »

Több mint diákcsere

2018. 10. 09.

Több mint diákcsere
A Walnut Creek-i gyerekek látogatása mellett waldheimi diákok is a városba látogattak a múlt hónapban. A német testvérváros fiataljai nemcsak a szokásos cserediákprogramban vettek részt, hanem a Krúdy iskolában szakmai programokon is vendégeskedtek.
Részletek »

Street Food verseny a Halfesztiválon

2018. 10. 07.

Street Food verseny a Halfesztiválon
A Halfesztivál utolsó napján rendezik a már hagyományos Street Food versenyt ahol igazi halas különlegességekkel készülnek a versenyzők.
Részletek »

Halfesztivál

2018. 10. 06.

Halfesztivál
Október első hétvégéjén három napon át minden a halról szólt Siófokon. A Siófoki Halfesztivál gasztronómiai programjai, esti koncertjei hatalmas tömeget vonzottak a város Fő terére.
Részletek »
Még több magazin cikk

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen

2018. 11. 01.

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen
Gróf Tamás, költő és Kovács János, gitárművész egy különleges érzelmi utazásra hívta a közönséget október 25-i Poetry Night előadássorozat Az Utazás című előadóestjén a siófoki Lógó Üveg Kult Kocsmában.
Részletek »

Jajj cica...

2018. 10. 24.

Jajj cica...
Operettkiállítással indult a Kálmán Imre Emléknapok rendezvénysorozat.
Részletek »

Nemzetközi folklórfesztiválon képviselte hazánkat a Balaton Táncegyüttes

2018. 10. 10.

Nemzetközi folklórfesztiválon képviselte hazánkat a Balaton Táncegyüttes
A Rovinjban megrendezett Nemzetközi folklórfesztiválon képviselte Siófokot és Magyarországot a Balaton Táncegyüttes szeptember végén.
Részletek »

Balatoni Népfőiskola

2018. 09. 30.

Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta előadásával indult újra szeptember 25-én a Kálmán Imre Kulturális Központ Balatoni Népfőiskola programsorozata.
Részletek »

Bérletvásárlás

2018. 09. 15.

Szeptember 24-től vásárolhatók bérletek a következő színházi évadra.
Részletek »

Tibet kincsei Siófokon

2018. 09. 14.

Élményekkel teli múzeumi tárlatvezetéssel, és a buddhizmus több ezer éves kultúrájának bemutatásával nyitotta meg kapuit a Tibet kincsei kiállítás a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ )KIKK) emeleti galériáján. A Tibet-Európa Alapítvány a szeptember 20-ig látogatható kiállítás mellett a meditációról, a karmáról és a buddhizmusról szóló előadásokkal várja az érdeklődőket a KIKK-ben.
Részletek »

Fűszerezett népzene

2018. 08. 05.

A népzene, a modern zene és a kelet-európai életérzés keveredett a Főtéren augusztus második estéjén, amikor is a Cimbaliband zenekar előadásában volt részünk.
Részletek »
Még több kultúra cikk

Folyamatos a kontroll az M7-es autópályán

2018. 10. 20.

Összehangolt ellenőrzések az autópálya somogyi szakaszán.
Részletek »

Átadták a balatonszéplaki vízmű megújult ülepítőtavát

2018. 10. 19.

Átadták a balatonszéplaki vízmű megújult ülepítőtavát
Ünnepélyes keretek között adták át október 18-án a megújult zagyvíz-tározót Balatonszéplak-alsón. Az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. (DRV Zrt.) együttműködésével, valamint a Magyar Víziközmű Szövetség közreműködésével megújult a Siófok teljes körű vízellátásáért felelős felszíni vízmű ülepítőtó. A közel 100 millió forint értékű rekonstrukciós projekt eredményeként környezettudatosabbá, hatékonyabbá és szabályozhatóbbá vált a zagyvíz ülepítő-tároló működése, így a víztisztítási folyamat.
Részletek »

Késő őszi menetrendre váltanak a balatoni hajók, kompok

2018. 09. 29.

Október 1. napjától életbe lép a késő őszi menetrend, amely szerint a balatoni hajók és kompok október 23-ig közlekednek majd.
Részletek »

A Balaton módosított vízszint-szabályozási szintjének hatásai

2018. 09. 27.

A „Balaton levezető rendszerérének korszerűsítése” című projekt kedvezményezettje, az Országos Vízügyi Főigazgatóság és a Közép- dunántúli Vízügyi Igazgatóság Konzorciuma szeptember elején, a siófoki Hotel Azúrban tartott lakossági rendezvényt. A fórum előadói elsősorban a szélsőséges időjárás változások, vízszintingadozások következményeiről, valamint a Balaton módosított vízszint-szabályozási szintjének hatásairól adtak tájékoztatást.
Részletek »

Sokak vágya, hogy négy évszakossá váljék a Balaton

2018. 09. 24.

A balatoni főszezon meghosszabbításával mindenki jól járna. Az emberek minőségi szolgáltatásokat kapnának, a vendéglátóhelyeknek, panzióknak, szállodáknak pedig könnyebb lenne megtartaniuk a vendéglátásban dolgozókat, és nem kellene évről évre küzdeniük a munkaerőhiánnyal. A következő években jelentős mértékű fejlesztések lesznek a Balatonnál, elsősorban olyanok, amelyek a tavaszi és az őszi időszakban, sőt, télen is vonzó, minőségi programkínálattal színes úti céllá teszik a tó térségét.
Részletek »

Kiemelkedő évre számít a BAHART az idén

2018. 09. 22.

Kiemelkedő forgalomra számít az idén a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), a személyhajózásban az utasok száma szeptember 9-ig, az utószezon végéig meghaladta a 717 ezer főt, ami magasabb, mint a 2017. évi teljes utasforgalom – közölte Kollár József, a társaság vezérigazgatója egy ünnepi rendezvényen pénteken Tihanyban.
Részletek »

A Balaton és a Velencei-tó lehetnek egy világtrend legnagyobb magyar nyertesei

2018. 09. 19.

A világ egyik megatrendje, a városokba költözés, a következő évtizedekben Magyarországon is folytatódhat, de közben a távmunka lehetőségek terjedése, mint másik megatrend, fékezi ezt és a kettő együtt oda vezet, hogy olyan élhető térségek lesznek a legnagyobb nyertesek, mint például a Balaton, vagy a Velencei-tó – vetítette előre a következő évtizedek egyik lényeges fejlesztéspolitikai szempontját a Közgazdász-vándorgyűlés egyik panelbeszélgetésében a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója.
Részletek »

Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári vízszintemelése

2018. 09. 18.

Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári szabályozási vízszint-maximumának 110 centiméterről 120 centiméterre emelésének projektje a Veszprém Megyei Kormányhivataltól, a határozat még nem jogerős - értesült az MTI kedden.
Részletek »
Még több Balaton cikk

Elkezdődött a szezon a kosarasoknak is

2018. 11. 13.

Elkezdődött a szezon a kosarasoknak is
A sikeres nyári kosártáborok után elkezdődött a bajnokság a kosarasoknak is. A Kosársuli csapatai a Somogy megyei illetve a Fejér megyei bajnokságokban érdekeltek.
Részletek »

Cél a Grand Slam

2018. 10. 30.

Cél a Grand Slam
Több ízben írtunk már fiatal siófoki tehetségekről, szerepelt már nálunk többek között úszó, íjász, kerékpárversenyző, most egy fiatal teniszezőt mutatunk be.
Részletek »

A Gyarmati-Kocsis páros képviselte Siófok színeit az Ózd Rallyn

2018. 10. 12.

Magasról a mélybe. Röviden így lehetne megfogalmazni a siófoki versenyzőpáros, Gyarmati Ariel és Kocsis György legutóbbi versenyét. A Steelvent Ózd-Salgó Rallyra a fiúk azzal a céllal érkeztek, hogy egy jó helyezéssel – futamgyőzelemmel – megerősítsék vezető helyüket a bajnokságban. Erre minden esélyük megvolt, sőt, vezették is az ORC abszolút és a kategória értékelést egyaránt. Azonban jött a fekete leves, Fortuna ismét hátat fordított nekik.
Részletek »

Strandfoci sikerek

2018. 10. 11.

Strandfoci sikerek
Légiósok nélkül, helyi nevelésű játékosokkal küzdött a csapat a nemzeti bajnokságban.
Részletek »
Még több sport cikk

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

Az idő urai

Az idő urai