Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
szeptember
minden ami Siófok
Látványos képek a Samsara fesztiválról

Magazin

Látványos képek a Samsara fesztiválról

Augusztus 6-12 között negyedik alkalommal rendezték meg a Samsara FesztiváltSiófokon. A korábbi évekhez képest sok újdonságot hozott az...

Swing a téren

Kultúra

Swing a téren

Siófokon élvezhettük a Magyarországon egyedülálló Gipsy Swing műfajt képviselő Canarro együttes koncertjét, akik – felidézve modern...

Kosártábor

Sport

Kosártábor

Második alkalommal rendezték meg ezen a nyáron a Siófoki Kosársuli Egyesület szervezésében az immár hagyománnyá vált kosártábort.

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Balaton

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Somogy vizei fürdőzésre alkalmasak, kiváló minősítésűek. Ez derül ki a szezon előtti, illetve az azt követő első mintavétel...

Hír 2018. 08. 18.

Szezon

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Harmadik hete tombol a kánikula, úgy tűnik, megtelt a város, nehezen találni parkolóhelyet nemcsak a városban, hanem a parton is, és például az újhelyi strandon egy törölközőt sem lehet letenni a tömegben. A kérdés csak az, hogy a júniusi változékony időjárás rányomta-e a bélyegét a teljes szezonra.

Több vendéglátós állította lapunknak, hogy jelenleg egész nap megállás nélkül dolgoznak, sok helyen asztalt kell foglalnia a vendégnek, de a szezon azoknak kedvezett, akik korábban kinyitottak. Májusban meleg volt, de nem kánikula, fürdeni lehetett a Balatonban, és az aktív kikapcsolódást kedvelők is megtalálták számításaikat, így azok a vendéglátósok jártak jól, akik már ekkor teljes gőzzel üzemeltek. A júniusi változékony időjárást, a hétvégi hidegfrontokat csak azok „élhették túl”, akik fedett kerthelyiséggel (is) rendelkeznek. Egy vendéglátós úgy fogalmazott, hogy sajnos nem „büfésbarát volt az időjárás”. Persze nem szabad elfelejteni azt sem, hogy ha rossz az idő, elmarad a vendég, az nemcsak a büfésnek, éttermesnek rossz, hanem azoknak is, akik valamilyen módon kapcsolódnak a turizmushoz. Ide sorolhatjuk a beszállítókat, a termelőket, a mosodásokat, a kertészeket, a medence- karbantartókat is, persze a teljesség igénye nélkül.

Fazekas Gábor, a Tourinform iroda munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy az irodát június végéig 15 187 érdeklődő kereste fel, júniusban 9 800, júliusban 7 302 vendég tért be hozzájuk, legtöbbjük belföldről és Lengyelországból érkezett.

- Természetesen, a tapasztalatok alapján, az augusztusi számaink a legmagasabbak, most is ezt várjuk. A főszezonban szinte minden korosztállyal találkozunk, de jellemzően a fiatal családosokkal. Az utószezonban inkább az idősebb korosztály dominál. Korábban jelentősen csökkent a német vendégek száma, idén májustól egy kis emelkedés volt megfigyelhető a számukban. Gyakoriak a hollandok, csehek és lengyelek, ez utóbbiak inkább, és az elmúlt pár évben az oroszok - mondta Fazekas Gábor.

A Tourinform irodába szabadidő-eltöltési tippek miatt térnek be leginkább a látogatók, valamint látnivalókat, rendezvényeket keresnek. A környék felfedezése húsz kilométeres körzetre korlátozódik, folyamatos az érdeklődés a zamárdi kalandpark, a Bella lovasudvar, a hajózás, a városnéző kisvonat iránt, a programok közül a szabadtéri színpad és a Zene a zöldben koncertjeit keresik a legtöbben.

A szállodákban nehéz szabad szobát találni, a legtöbb hotelben kilencven százalék körüli a telítettség. A legkeresettebbek a saját balatoni parttal rendelkező szállodák, és azok, amelyekben animáció is van.

- Kilencven százalékos a kihasználtságunk a nyáron. Kevesebb a német vendég, de több szlovák, cseh és lengyel érkezik hozzánk, a forgalmunk legnagyobb részét a hazai vendégek adják, a belföldi vendégforgalom erősödött is, ennek kétharmadát a családok jelentik. Ami szembetűnő, hogy az átlagos tartózkodási idő öt napra csökkent- mondta lapunknak Sternócky Balázs, a Hotel Azúr értékesítési igazgatója.

- A balatoni viszonylatban jónak mondható hetven százalékos a kihasználtságunk éves szinten, nyáron közel kilencven százalék. Vendégeink nyolcvan százaléka belföldi, emellett német, lengyel, cseh, osztrák, svájci és szlovák vendégek érkeznek - mondta Geiger Violetta, a Hotel Residence igazgatója, aki hozzátette - és ezzel több, az általunk megkérdezett szállodaiparban dolgozó szakember is egyetértett -, hogy a vendégek keresik a programokat, az idei évben a Siófok 50 programsorozat miatt több pénz jut a rendezvényekre, több a program, ez lenne kívánatos minden évben és egész évben, nem csak a szezonban.

Ha már megemlítettük, a hajós programokat, szót kell ejtenünk a Balatoni Hajózási Zrt.-ről is, főleg, hogy idén a társaság a tavalyinál egy héttel előbb, július 17- én köszöntötte a komp félmilliomodik utasát. Dobos Döniz, pr-munkatárs elmondta, hogy az azóta eltelt két hét változékony időjárásának köszönhetően továbbra is növekszik az utasszám. Július 29-ig több, mint 710 ezer utast szállítottak a balatoni kompok, ami nagyságrendileg 11%-os növekedés 2017. év azonos időszakához viszonyítva. Az előző két év forgalmi tapasztalataiból kiindulva, az előzetes kalkulációk azt mutatják, hogy az egymilliós utasszámot akár már augusztusban elérheti a Bahart.

- A személyhajózás tekintetében egyelőre a tervezetthez képest is kedvezőbben alakulnak a 2018-as utasszámok. A szezonkezdés, 2018. március 31. óta július 29-ig bezárólag 430 ezer fő vette igénybe a személyhajózási lehetőségeinket. Menetrendi hajójáratainkon nagyságrendileg 300 ezer fő utazott, a sétahajó szolgáltatásunkat pedig több mint 87 ezer fő vette igénybe. Ez a 2017-es évhez képest 8,8%-os növekedést jelent. Rendkívül népszerűek és kedveltek a társaság további hajózási lehetőségei is. A legtöbben a bulihajóra (10 ezer fő) váltottak jegyet a július 7-e óta tartó hajózási főidényben, de közel 10 ezren választották az élményt, kalandot és gyorsaságot gyorshajónk és vízitaxink fedélzetén. A programhajó-kínálat összeállításakor természetesen idén is gondoltunk a kisgyermekes családokra is. Július végéig több mint 3 ezren váltottak jegyet a 10 kikötőnkből induló Mastercard varázshajókra. Szolgáltatásaink között meghatározó jelentőséggel bír még a rendezvényhajózás is, az idei évben több mint 16 ezer vendéget regisztráltunk már hajóbérléseinken. Ez az utasszám az elmúlt időszakhoz képest szintén növekvő tendenciát mutat. A rendezvényhajózás „főszezonja”– eltérően a többi szolgáltatásunktól – nem a nyári időszak, hanem sokkal inkább a tavasz és az ősz. Örömünkre szolgál, hogy már most nagy számban érkeztek hozzánk az őszi időszakra esküvők, céges rendezvények és születésnapi partik megrendezésére vonatkozó hajóbérlési kérelmek - részletezte Dobos Döniz.

Azt is megtudtuk, hogy az utazóközönség hetvenöt százaléka hazai, ezen belül is a családok vannak többségben, és az idei évben kiugróan nagy számban vannak jelen a szlovákok, szlovének és lengyelek.

A siófoki partokról is megcsodálható volt az idei Kékszalag mezőnye. A versennyel kapcsolatban Hoffmann Henrik, a Balatoni Turizmus Szövetség elnöke elmondta, hogy a vitorlássport, a vitorlázás a Balatonon még mindig kevéssé kihasznált. Emlékeztetett arra, hogy a vitorlázók csak télen nincsenek a tavon, és külföldön, kisebb tavakon is több vitorlást látni, mint a Balatonon. Ezzel egybecseng Kollár Józsefnek, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatójának lapunknak adott nyilatkozata is:

- Én úgy látom, hogy a vitorlássport tudna fejlődni a Balatonon, sokan azt mondják, hogy sok a vitorlás a tavon, de ez nem így van, abszolút elbír többet is a tó. Jelenleg a Balatonnál kevés a kikötői hely, kihalásos alapon lehet hozzájutni egyhez. A déli parton egyáltalán nincs szabad kikötőhely, az északin Szigligeten és Badacsonyban van egy-két szabad hely. Egy új vitorláskikötő építése komoly forrásokat igényel, férőhelytől függően 300-500 millió forintba is kerülhet - mondta a vezérigazgató.

A Balatoni Hajózási Zrt.-nek 2 projektje lenne, az első Tihanyban egy új kikötő építése, a második pedig Balatonföldváron a meglévő bővítése.

A siófoki strandok kihasználtságáról elmondható, hogy hétköznapokon 50-60 %-os telítettséggel működnek, míg a hétvégén megközelítőleg teljes a kihasználtságuk. Természetesen ezek az adatok akkor igazak, amikor az időjárás strandolásra alkalmas. Sajnálatos módon június végétől július közepéig az időjárási viszonyok ritkán voltak megfelelőek a fürdőzésre. Ez meg is látszik a strandok látogatottságán.

- A helyi lakosok körében továbbra is a szabadstrandok preferáltak, különösképpen az újhelyi strand. Az ide érkező turisták közül a prémium szolgáltatást kedvelők a siófoki nagystrandot részesítik előnyben, továbbá megfigyelhető, hogy a fejlesztések következtében a kisgyermekes családok száma megnövekedett a siófoki nagystrandon - mondta Pintér Tamás a Balatonparti Kft. ügyvezetője.

Siófok 17 km partszakasszal rendelkezik, melynek nagy része szabadstrand. A gamászai strand, a sóstói strand és a siófoki nagystrand belépőjegy ellenében látogathatók. A fizetőstrandokon növekedett a családosok száma a belépőjegyet váltók körében. A strandokkal kapcsolatban olyan információt is kaptunk, hogy minden évben vannak rongálások a területükön, legtöbbször a vizesblokkokat, öltözőcsigákat és a strandbejárókat teszik tönkre, minden esetben az éjszakai órákban.

Úgy tűnt, idén megússzuk. De nem. Minden évben a szezon kezdetekor menetrendszerűek a rémhírek, fals információk a Balatonról, Siófokról, ezekről már többször írtunk. Úgy tűnt, ebben az évben elmaradnak a hasonló, az egész országon végigsöprő álhírek, de aztán jött a július közepe. Egy országos tévéadón jelent meg a helyszíni riport, Siófok több pontjáról jelentkezett be a riporter. Persze arról volt szó, hogy a Balaton milyen drága. A sajtómunkás elmondta, hogy felderítette a legolcsóbb helyeket, de így is 250 000 forintért talált szállást hotelben, és 10 000 forintot hagytak hárman egy étteremben. A konklúzió: egy nyaralás 320 000 forintnál kezdődik. Ezzel csak az a gond, hogy nagyon felemás képet fest a városról, hiszen nem csak hotel létezik, és nem csak drága étterem. Egy gyors internetes keresés után találtunk 1750 Ft/fő áron apartmant reggelivel - nyilván ez egy szélsőséges példa - , de több oldalnyi találatot kaptunk 3000 forintos apartmanárakról, mely átlagosnak mondható. Így egy négyfős család, ha a gyerekek nem kapnak kedvezményt, 72 000 forintot fizet. Találni a városban és környékén olyan kisvendéglőket is, ahol egy főétel körettel, üdítővel 2000 forint (és van ennél olcsóbb is). Az négy embernek 8000, nem ám háromnak 10 000! De több olyan étterem van Siófokon, ahol 1000 forint körüli összegért minőségi ebédet lehet kapni, és eleve készülnek a nyaralókra, kiszállítás is van. Az már csak hab a tortán, hogy mindenki a balatoni büfék csillagászati árait emlegeti. Múlt héten egy videóriportban látható volt, hogy egy budapesti strandon 800 forint a sima lángos és 1100 a sajtos-tejfölös. Nyilván itt nagy a szórás, de például az újhelyi strandon - ahol szerintünk a déli part egyik legjobb lángosa kapható - 500 forint a sima lángos és 800 a sajtos-tejfölös.

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

50 éves a Széchenyi komp

2018. 09. 21.

A Balatoni Hajózási Zrt. által üzemeltetett Széchenyi István komp 2018-ban ünnepli 50. születésnapját. A BAHART 2018. szeptember 21-én Tihanyrévben emlékezett meg e jeles évfordulóról.
Részletek »

Minden út Siófokra vezet

2018. 09. 12.

Minden út Siófokra vezet
„Szombat este, hogyha leszáll a szép nyári est, Készülődik a víkendre, Aki nem rest. Kora reggel randevú az állomás előtt, Visz a vonat Balatonra, Sok édes kis nőt. [...] „
Részletek »

Kutatók éjszakája a Perczelben

2018. 09. 11.

Szeptember 28. 1800 – „minden, ami víz”
Részletek »

Kúrszalonoktól a szabadtéri színpadig

2018. 09. 10.

Kúrszalonoktól a szabadtéri színpadig
Pillanatképek a fürdőváros szórakozási, kulturális életéből, avagy hogyan épült szabadtéri színpad sóderért és lisztért.
Részletek »

Ember a kennelben

2018. 09. 07.

Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Siófoki Állatvédő Alapítvány. Emberkennel projekt, nyárzáró jótékonyság koncert és segítőkész emberek színezték a meleg napokat.
Részletek »

A remény szigete

2018. 09. 06.

Ha van lehetőség a segítésre, keress arra érdemes csoportot, adj hozzá néhány ötletet, hogy megvalósuljon sokak vágya.
Részletek »

A főidény vége előtt túl az egymillión

2018. 08. 26.

A főidény vége előtt túl az egymillión
Augusztus 23-án délelőtt a sajtó jelenlétében köszöntötte a BAHART a 2018. évi egymilliomodik komputasát, bő egy héttel korábban, mint tavaly, amikor is augusztus 31-én került sor a hasonló ünnepségre.
Részletek »

Újdonságok a jubileumi évben

2018. 08. 25.

A jubileumi év nem csak a rendezvényekben hoz sok újdonságot, de Siófok marketing kommunikációs felületei is megújulnak.
Részletek »

Sosem volt még ilyen meleg a Balaton augusztusban

2018. 08. 22.

Az OMSZ Siófoki Viharjelző Obszervatóriumának munkatársai a Balatoni Vízirendézet segítségével keresztirányban, 2 méter mélységben végigmérték a Balaton keleti medencéjének vízhőmérsékletét. A mérések alapján a vízhőmérséklet mindenütt 27,4 fok felett volt- számol be honlapján az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Részletek »

Olvasókuckó a Siófok katamaránon

2018. 08. 20.

Balatonról szóló könyveket népszerűsítenek a Siófok – Balatonfüred útvonalon közlekedő BAHART hajón, még olvasói sarkot is berendeztek. Az akciótól azt várják, hogy az utazás alatt elolvasott mesék segítenek majd abban, hogy újabb és újabb helyeket keressenek fel az utazók a parton is.
Részletek »

Látványos képek a Samsara fesztiválról

2018. 08. 20.

Látványos képek a Samsara fesztiválról
Augusztus 6-12 között negyedik alkalommal rendezték meg a Samsara FesztiváltSiófokon. A korábbi évekhez képest sok újdonságot hozott az idei rendezvény, miközben a lényeg változatlan maradt.
Részletek »

Tömeges izomnövekedés Siófokon

2018. 08. 06.

Tömeges izomnövekedés Siófokon
Augusztus első hétvégéjén hetedik alkalommal rendezték meg a siófoki Plázson a nyár legizgalmasabb testépítő és fitness programját, a Scitec Muscle Beach-et. A gyönyörű helyszín, a szikrázó napsütés és a Balaton mellett a Team Scitec tagjai és sztárvendégek várták három napon át a sport és a nyár szerelmeseit.
Részletek »
Még több magazin cikk

Bérletvásárlás

2018. 09. 15.

Szeptember 24-től vásárolhatók bérletek a következő színházi évadra.
Részletek »

Tibet kincsei Siófokon

2018. 09. 14.

Élményekkel teli múzeumi tárlatvezetéssel, és a buddhizmus több ezer éves kultúrájának bemutatásával nyitotta meg kapuit a Tibet kincsei kiállítás a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központ )KIKK) emeleti galériáján. A Tibet-Európa Alapítvány a szeptember 20-ig látogatható kiállítás mellett a meditációról, a karmáról és a buddhizmusról szóló előadásokkal várja az érdeklődőket a KIKK-ben.
Részletek »

Fűszerezett népzene

2018. 08. 05.

A népzene, a modern zene és a kelet-európai életérzés keveredett a Főtéren augusztus második estéjén, amikor is a Cimbaliband zenekar előadásában volt részünk.
Részletek »

Eső nélkül nincsen tánc

2018. 08. 04.

A Belvárosi Néptánc Estek programsorozat alkalmából a Balaton Táncegyüttes produkcióját láthattuk a Főtéren.
Részletek »

Handabanda a téren

2018. 08. 02.

Siófok Főterére érkezett a Handabanda zenekar július utolsó napján. A koncert 19.00 – kor kezdődött, ennek ellenére már 18.00 - tól színes programokkal, kézműves foglalkozással, népi játszótérrel várták a játékos gyermekeket.
Részletek »

Káprázat a parkban

2018. 08. 01.

A szabadtéri színpadon a varázslat volt az úr július közepén, Magic showban lehetett része Siófok lakosainak.
Részletek »

Csukott szemmel

2018. 07. 31.

Vasárnap a Jókai Parkot elárasztotta a nyugalom. Cséry Zoltán zongorista, zeneszerző érkezett hozzánk, aki szólóban élete során második alkalommal kápráztatta el közönségét.
Részletek »

Majestic Sounds orgonakoncertek

2018. 07. 29.

Teleki Miklós Artisjus-díjas orgonaművész koncertjével indult a Majestic Sounds című orgonakoncert sorozat július 16-án a Siófoki Római Katolikus Plébániatemplomban.
Részletek »

Vissza a Múltba

2018. 07. 26.

Vissza a Múltba
Kálmán Imre és Lehár Ferenc műveiből összeállított operett gála került megrendezésre a Dunakeszi Szimfonikus zenekar előadásában a Fő téren.
Részletek »

Swing a téren

2018. 07. 20.

Swing a téren
Siófokon élvezhettük a Magyarországon egyedülálló Gipsy Swing műfajt képviselő Canarro együttes koncertjét, akik – felidézve modern korunkban a 20-as 30-as évek zenei világát, a jazz-t vegyítve különböző zenei tradíciókkal - a Fő téren egészen varázslatos hangulatot teremtettek.
Részletek »
Még több kultúra cikk

Sokak vágya, hogy négy évszakossá váljék a Balaton

2018. 09. 24.

A balatoni főszezon meghosszabbításával mindenki jól járna. Az emberek minőségi szolgáltatásokat kapnának, a vendéglátóhelyeknek, panzióknak, szállodáknak pedig könnyebb lenne megtartaniuk a vendéglátásban dolgozókat, és nem kellene évről évre küzdeniük a munkaerőhiánnyal. A következő években jelentős mértékű fejlesztések lesznek a Balatonnál, elsősorban olyanok, amelyek a tavaszi és az őszi időszakban, sőt, télen is vonzó, minőségi programkínálattal színes úti céllá teszik a tó térségét.
Részletek »

Kiemelkedő évre számít a BAHART az idén

2018. 09. 22.

Kiemelkedő forgalomra számít az idén a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART), a személyhajózásban az utasok száma szeptember 9-ig, az utószezon végéig meghaladta a 717 ezer főt, ami magasabb, mint a 2017. évi teljes utasforgalom – közölte Kollár József, a társaság vezérigazgatója egy ünnepi rendezvényen pénteken Tihanyban.
Részletek »

A Balaton és a Velencei-tó lehetnek egy világtrend legnagyobb magyar nyertesei

2018. 09. 19.

A világ egyik megatrendje, a városokba költözés, a következő évtizedekben Magyarországon is folytatódhat, de közben a távmunka lehetőségek terjedése, mint másik megatrend, fékezi ezt és a kettő együtt oda vezet, hogy olyan élhető térségek lesznek a legnagyobb nyertesek, mint például a Balaton, vagy a Velencei-tó – vetítette előre a következő évtizedek egyik lényeges fejlesztéspolitikai szempontját a Közgazdász-vándorgyűlés egyik panelbeszélgetésében a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója.
Részletek »

Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári vízszintemelése

2018. 09. 18.

Megkapta a hatósági engedélyt a Balaton nyári szabályozási vízszint-maximumának 110 centiméterről 120 centiméterre emelésének projektje a Veszprém Megyei Kormányhivataltól, a határozat még nem jogerős - értesült az MTI kedden.
Részletek »

Eredményes volt a rendőrség együttműködése a társszervezetekkel a Balatonnál

2018. 09. 17.

Eredményesnek értékelte a rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes a rendőrség együttműködését a polgárőrökkel, civil szervezetekkel, önkormányzatokkal a Balatonnál a nyári szezonban csütörtökön Fonyódon újságírók előtt. A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság (BKKB) szezonzáró sajtótájékoztatóján Halmosi Zsolt kiemelte, több ezer ember dolgozott a szezon közbiztonságának garantálásán.
Részletek »

Közös kincsünk a Balaton

2018. 09. 16.

Kettőszázharminc, a turizmusban dolgozó szakemberrel a fedélzetén futott ki a balatonföldvári kikötőből a Somogyi Hírlap I. Balatoni Médiahajója pénteken. A tanácskozás témája a Balaton jövője volt.
Részletek »

Állami ingatlanhoz juthatnak balatoni önkormányzatok

2018. 08. 27.

Példaértékű tárgyalások kezdődtek a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (NFA) és a Balaton Fejlesztési Tanács (BFT) között a kiemelt üdülőövezetben található 95 állami ingatlanról, amelyre szükségük lenne a helyi önkormányzatoknak fejlesztéseikhez - tájékoztatta Molnár Gábor, a BFT munkaszervezetének igazgatója az MTI-t kedden.
Részletek »

Jövőre elkezdődik a balatoni kerékpáros körút átfogó fejlesztése

2018. 08. 21.

Jövőre elkezdődik a balatoni kerékpáros körút átfogó fejlesztése, amelynek eredményét 2021-től szinte minden érintett településen érezhetik majd a bringások.
Részletek »

Balatoni Ebike Töltőhálózat

2018. 08. 21.

Balatoni Ebike Töltőhálózat
Országosan is egyedülálló szolgáltatásként ebike, azaz elektromos kerékpár töltőhálózat indult a Balatonnál a Balatontipp.hu kezdeményezésére és koordinálásával. A hálózatba olyan éttermek, büfék és más szolgáltatók kapcsolódtak be, melyek a kerékpárosoknak és biciklijük akkumulátorának egyaránt töltődési lehetőséget kínálnak.
Részletek »

Kimerült kajakost kellett menteniük a vízirendőröknek

2018. 08. 09.

A siófoki vízirendőrök segítettek partra egy kimerült kajakost július utolsó hétvégéjén.
Részletek »

Diákok segítik a rendőrök munkáját

2018. 08. 08.

Hosszú évek óta üzemelnek nyáron a bűnmegelőzési centrumok, ahol diákok teljesítenek szolgálatot. Ebben az évben július 2. és augusztus 21. között öt turnusban vesznek részt a táborban középiskolások, akik strandokon és parkolókban végzik prevenciós tevékenységüket – áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóanyagában.
Részletek »

A félmilliomodik utas

2018. 08. 07.

A félmilliomodik utas
Siófokon köszöntötte a BAHART az idei félmilliomodik személyhajó utasát. A főidényi hajózási szezon idén egészen augusztus 26-ig tart a sűrített menetrendi járatokkal, valamint a színes séta- és programhajó kínálattal
Részletek »
Még több Balaton cikk

Látványos prológgal rajtolt Siófokon a Tour de Hongrie

2018. 08. 22.

Augusztus 14-én Siófokon rendezték meg a 39. Tour de Hongrie nemzetközi országúti kerékpárverseny látványos prológját.
Részletek »

Megyei strandfoci bajnokság

2018. 08. 19.

Megyei strandfoci bajnokság
Az elmúlt hétvégén került megrendezésre a siófoki MLSZ Beach Arénában a leány U16-os megyei bajnokság, 5 csapat részvételével.
Részletek »

Balaton-trófea

2018. 08. 19.

Balaton-trófea
Siófok adott otthont június 25. és 29. között a Balaton-trófea elnevezésű nemzetközi ifjúsági labdarúgó bajnokságsorozatnak, melynek keretében 13 országból mintegy 2500 fiatal sportoló érkezett a városba.
Részletek »

Kosártábor

2018. 08. 18.

Kosártábor
Második alkalommal rendezték meg ezen a nyáron a Siófoki Kosársuli Egyesület szervezésében az immár hagyománnyá vált kosártábort.
Részletek »

Balaton Trófea

2018. 07. 28.

Siófok adott otthont június 25. és 29. között a Balaton Trófea elnevezésű nemzetközi ifjúsági labdarúgó bajnokságsorozatnak, melynek keretében 13 országból mintegy 2500 fiatal sportoló érkezett a városba.
Részletek »
Még több sport cikk

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

Az idő urai

Az idő urai