Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
május
minden ami Siófok
Somogy megye egyik legrangosabb kitüntetését vette át a Siófoki Női Kar

Magazin

Somogy megye egyik legrangosabb kitüntetését...

Díjátadóval egybekötött kóruskoncerten vette át az Örökségünk - Somogyország Kincse kitüntetést a Siófoki Női Kar.

Nosztalgikus múlt és félelmet keltő jövőkép extrém szobrok formájában

Kultúra

Nosztalgikus múlt és félelmet keltő...

„Halálra szórakoztatva” címmel nyílt meg Csiszár Zsolt siófoki alkotóművész extrém szobrainak kiállítása a Régi Könyvtár...

Alakreform és sportprogramok a Kihívás Napján

Sport

Alakreform és sportprogramok a Kihívás Napján

Rubint Rékával edzettek a siófokiak a 2018-as Kihívás Napján május 30-án.

Találd meg álmaid balatoni állását egyetlen nap alatt!

Balaton

Találd meg álmaid balatoni állását...

Idén először rendhagyó állásbörzén vehetnek részt azok a fiatalok, akik nyáron a Balatonnál szeretnének dolgozni a turizmusban vagy a...

Hírek

A vízbefulladások megelőzése érdekében indít kampányt a Vízirendészet

2018. 05. 15.

Baleset megelőzési kampányt indított a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság, melynek során a szabad felszíni vizek veszélyeire, a Balaton sajátosságaira, és a fürdés szabályaira hívják fel a szakemberek a tó körüli általános iskolák felső tagozatos diákjainak figyelmét.
Részletek »

Siófoki Rendőrkapitányság beszámoló a szezonfelkészülésről

2018. 05. 14.

A Siófoki Rendőrkapitányság 2018. évre kitűzött legfőbb stratégiai célja a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének további növelése, amelyet fokozott, koncentrált közterületi jelenléttel, a társhatóságok (városőrség, polgárőrség) intenzívebb bevonásával, a rendészeti és bűnügyi szolgálati ágak szorosabb együttműködésével, a bűncselekmények elkövetésének megelőzésével, azon belül is a közterületen elkövetett és a kiemelt bűncselekmények számának további csökkentésével kíván biztosítani.
Részletek »

Hamarosan indul a Sió-zsilip átépítése

2018. 05. 07.

Hamarosan indul a Sió-zsilip átépítése
Májusban lezárulhat az a pályáztatás, amelyben kiválasztják, ki legyen a Sió-zsilip átépítésének kivitelezője. Ha a tender sikeres, hamar megkezdődik a terület előkészítése, lőszer-mentesítése, régészeti feltárása majd az építkezés. A 12 milliárd forintos beruházás új látványossága lesz a városnak.
Részletek »

Varga Ferenc díjat alapított a Magyar Kórházszövetség

2018. 05. 05.

Varga Ferenc díjat alapított a Magyar Kórházszövetség
A Varga Ferenc díj a Magyar Kórházszövetség életműdíja a kórházszövetség ügyében kiemelkedő munkát végző személyiségnek.
Részletek »

Átvette megbízólevelét Witzmann Mihály

2018. 04. 30.

Átvette megbízólevelét Witzmann Mihály
Az elkövetkezendő négy évben is Witzmann Mihály (FIDESZ-KDNP) képviseli az Országgyűlésben Somogy 4-es számú, siófoki központú választókerületének lakosait. A képviselő április 26-án vette át megbízólevelét a választási bizottságtól.
Részletek »

A nyár a Balatonnál készül

2018. 04. 24.

A nyár a Balatonnál készül
Gasztronómiáról, turizmusról, szálláshelyekről és képzésről tartottak sajtótájékoztatót balatoni szakemberek a Siófoki Szakképzési Centrum által szervezett kötetlen sajtóreggeli keretében a Mandara Café & Lounge-ban április 20-án.
Részletek »

Választás 2018. Narancssárga az ország

2018. 04. 08.

Választás 2018. Narancssárga az ország
A Fidesz-KDNP közel a kétharmadhoz, Somogyot is vitte a régi-új kormánypárt. A 4-es számú választókörzetben (Siófok) fölényesen nyert Witzmann Mihály.
Részletek »

Átadták a felújított ügyfélteret a siófoki Földhivatali Osztályon

2018. 03. 27.

Átadták a felújított ügyfélteret a siófoki Földhivatali Osztályon
Saját forrásból felújított összevont ügyfélszolgálati teret adtak át március 26-án a Somogy Megyei Kormányhivatal Siófoki Járási Hivatal Földhivatali Osztályának épületében.
Részletek »

50 éves a Siófoki Kórház-Rendelőintézet

2018. 03. 24.

50 éves a Siófoki Kórház-Rendelőintézet
„Soha nem akartunk nagyobbak lenni, mint szükséges, és nem akartunk többet tenni, mint lehetséges” – fogalmazta meg az idei évben 50. évfordulóját ünneplő Siófoki Kórház-Rendelőintézet küldetését az intézmény főigazgatója, dr. Inczeffy István. A jeles jubileum alkalmából március 24-én ünnepi előadást, díjátadót és az elmúlt 50 év emlékeiből nyílt fotókiállítást tekinthettek meg a kórház egykori és jelenlegi dolgozói a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Társasház-felújítási program indul Siófokon

2018. 03. 23.

Májusban tárgyalhatja a siófoki képviselő-testület a társasház-felújítási program rendelet tervezetét, melyet Szajcz Adrián képviselő még az idei költségvetés tárgyalásakor javasolt. A programjavaslat szerint az Önkormányzat évente 100 millió forinttal támogatná a siófoki társasházak energetikai felújítását egy pályázati rendszer keretében.
Részletek »