Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
február
minden ami Siófok
Jótékonysági koncert a siófoki rászoruló gyerekek javára

Magazin

Jótékonysági koncert a siófoki rászoruló...

Példaértékű összefogás eredményeként 700 ezer forinttal tudta támogatni a Siófoki Férfi Dalkör a Beszédes József Általános Iskola...

Siófok 50 – ikonikus épületek

Kultúra

Siófok 50 – ikonikus épületek

A Siófok 50 - pillanatképek a város életéből című kiállítás-sorozat második rendezvényeként a város ikonikus épületeit...

Vak Bottyános ritmikus sportgimnasztikásoké lett a Széchenyi Kupa

Sport

Vak Bottyános ritmikus sportgimnasztikásoké...

Március 2-án 14. alkalommal rendezték meg a siófoki Széchenyi István Általános Iskolában a Széchenyi Kupa ritmikus sportgimnasztika...

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az ország seregszemléjén

Balaton

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az...

A Balatoni Hajózási Zrt. tavaly novemberben hivatalosan bejelentette, hogy idén is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország...

Hírek

SIÓKOM - Az ismert név újra a hulladékpiacon

2014. 01. 08.

SIÓKOM - Az ismert név újra a hulladékpiacon
A SIÓKOM Nonprofit Kft. Siófok hulladékszállítási közszolgáltatója január 1-jétől az AVE Zöldfok Zrt. helyett. Mindez a szemétszállítást nem befolyásolja, a hulladékot továbbra is a megszokott napokon és gyakorisággal szállítják el.
Részletek »

Ápolt lakókörnyezettől függ az önkormányzati segélyezés

2014. 01. 08.

Lakókörnyezetükről, egészen pontosan annak rendezettségétől is függ, hogy kaphatnak-e önkormányzati segélyt azok, akik aktív korúak ellátására vagy lakásfenntartási támogatásra nyújtanak be kérelmet Siófokon.
Részletek »

Lendület és sokszínűség - városnap Siófokon

2013. 12. 03.

Lendület és sokszínűség - városnap Siófokon
45 éve város, 150 éve fürdőváros Siófok – többszörös jubileumot ünnepelhetnek idén Siófok lakói. A városnap ebben az évben is kiváló alkalmat nyújtott az eddig elért eredmények bemutatására, a kiváló teljesítmények elismerésére és a jövő terveinek áttekintésére.
Részletek »

Február végére nem lesz adóssága Siófoknak

2013. 11. 12.

A maradék 1,6 milliárd forint adósságától is megszabadul Siófok annak a november elején bejelentett intézkedésnek köszönhetően, amelynek keretében a kormány vállalta, hogy február 28-ig valamennyi hazai település hátramaradt adósságát átvállalja. A konszolidációnak ez már a második üteme. Az év elején bejelentett átvállalás során Siófok közel 3 milliárd forintnyi adósságtól szabadult meg.
Részletek »

Régiós szakmai tanévnyitót tartottak Siófokon

2013. 09. 12.

Somogy, Tolna és Baranya megye intézményigazgatóinak részvételével Siófokon tartotta dél-dunántúli szakmai tanévnyitóját a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ. Az, hogy a régiós értekezlet helyszíne Siófok lehetett, jelzésértékű, a KLIK elnöke pedig elismerően nyilatkozott a tankerület munkájáról.
Részletek »

Járdák, utak újulnak meg az előttünk álló hónapokban

2013. 09. 02.

Utak, járdák újulnak meg az elkövetkező hónapokban. A munkálatok egyes helyeken már elkezdődtek és folyamatosan zajlanak majd. Ahogy azt az év elején, a 2013-as városi költségvetés elfogadásakor megírtuk: az idei esztendőben a lakókörnyezet további fejlesztését célozta meg a város vezetése. A következőkben összegeztük, hogy 2014 első félévéig mely siófoki utcákban várhatók felújítási, javítási munkálatok.
Részletek »

Megtelt a város

2013. 08. 01.

Trópusi hőség, forgalmas utcák és strandok. Hála az időjárásnak, igazi nyaralóváros képét mutatja Siófok július közepe óta. A július utolsó és augusztus első napjaiban megélt hőségnek köszönhetően, aki csak tehette, a vízparton keresett enyhülést.
Részletek »

Kék autók zöld meghajtással

2013. 08. 01.

A környezettudatos közlekedés kapcsán úgy tűnik, a nagy autógyártóknak Siófok jut eszébe. Júliusban két jelentős eseménynek is otthont adott a város. A Nissan elektromos töltőállomást telepített a Városháza térre, míg a Toyota nálunk mutatta be legújabb hibrid autóját.
Részletek »

Siófok strandjai több értékelés szerint is az élen járnak

2013. 06. 28.

Siófok strandjai több értékelés szerint is az élen járnak
Siófok strandjai kiváló besorolást kaptak a hazai szabadvízi fürdőhelyek uniós minősítése során, míg a Balatoni Szövetség Kék Hullám Zászlóval jutalmazta a nagystrandot és a Hotel Móló strandját.
Részletek »

Lóháton és helikopteren – megérkezett az erősítés

2013. 06. 12.

Július első hétvégéjén már feltűntek a városban és a parton is az idevezényelt lovas rendőrök, miközben a rendőrségi helikopter a hirtelen támadt szélviharban „zavarta ki” a vízből a fürdőzőket.
Részletek »