Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
május
minden ami Siófok
Somogy megye egyik legrangosabb kitüntetését vette át a Siófoki Női Kar

Magazin

Somogy megye egyik legrangosabb kitüntetését...

Díjátadóval egybekötött kóruskoncerten vette át az Örökségünk - Somogyország Kincse kitüntetést a Siófoki Női Kar.

Nosztalgikus múlt és félelmet keltő jövőkép extrém szobrok formájában

Kultúra

Nosztalgikus múlt és félelmet keltő...

„Halálra szórakoztatva” címmel nyílt meg Csiszár Zsolt siófoki alkotóművész extrém szobrainak kiállítása a Régi Könyvtár...

Alakreform és sportprogramok a Kihívás Napján

Sport

Alakreform és sportprogramok a Kihívás Napján

Rubint Rékával edzettek a siófokiak a 2018-as Kihívás Napján május 30-án.

Találd meg álmaid balatoni állását egyetlen nap alatt!

Balaton

Találd meg álmaid balatoni állását...

Idén először rendhagyó állásbörzén vehetnek részt azok a fiatalok, akik nyáron a Balatonnál szeretnének dolgozni a turizmusban vagy a...

Hírek

Ne lépj a jégre!

2018. 03. 02.

Ne lépj a jégre!
Az erős lehűlés miatt az öblökben megkezdődött a Balaton befagyása, de kevés esély van arra, hogy a hét végéig tartó rendkívüli hidegben sportolásra alkalmas jég alakuljon ki – közölte a siófoki obszervatórium vezetője az MTI-vel.
Részletek »

A tél legerősebb lehűlésére figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

2018. 02. 20.

A tél legerősebb lehűlése közelít – hívta fel a figyelmet hétfőn a meteorológiai szolgálat, amely keddtől ismét havazásra figyelmeztet. Az elsőfokú figyelmeztetés érinti mind a három Balaton körüli megyét.
Részletek »

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya

2018. 02. 13.

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya
Mintegy 31 millió forintból újult meg a Siófoki Kórház-Rendelőintézet csecsemő részlege. A fejlesztés során megvalósult az osztály teljes belső nyílászáró-állomány cseréje, új padló és falburkolat készült, felújításra kerültek a gépészeti és villamos rendszerek és új bútorok kerültek beépítésre.
Részletek »

Polgármesteri évértékelő

2018. 02. 10.

Polgármesteri évértékelő
A Siófoki Önkormányzat, annak intézményei és cégei tevékenységéről, a civil szervezetekkel való együttműködésről, a turizmusról, városi rendezvényekről, városüzemeltetésről és a fejlesztésekről tartott évértékelőt Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere február 9-én a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Állás- és képzési börze

2018. 02. 09.

Állás- és képzési börze
Siófok Város Önkormányzata idén februárban ismét megszervezte az állás- és képzési börzét, melyen a helyi érdekeltségű munkáltató és képző cégek mutatták be állás- és képzéslehetőségeiket a munkavállalók, álláskeresők számára.
Részletek »

Megnyitották a Sió-zsilipet

2018. 02. 08.

Megkezdték a Balaton víztöbbletének leeresztését – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel.
Részletek »

Újabb 200 millió

2018. 01. 30.

Zöld út a "Zöld város" pályázatnak, mely további 200 millió forint vissza nem térítendő támogatást jelent a városnak. Ezzel együtt az utóbbi időszakban 1,5 milliárd forint érkezett a Siófokra.
Részletek »

Somogy a legtámogatottabb megyék közt szerepel

2018. 01. 25.

Országos szinten Somogy kapta a második legtöbb támogatást a Széchenyi 2020 forrásokból, a megyében az egy főre jutó támogatás már meghaladta az 1 millió forintot. A Széchenyi 2020 forrásokból eddig, összesen 321 milliárd forint összegű támogatás jutott Somogyba.
Részletek »

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze

2018. 01. 18.

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át a Megyehéten Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze, aki Kárpátalján született, és több mint tíz éve célkitűzése a siófoki gyülekezet lelki megerősítése mellett a hitélet fellendítése, és a fiatalok, a jövő gyülekezetének felkarolása. Bartha Bélát interjúnk során lelkészhivatása kezdeteiről, életútjáról, siófoki munkásságáról és célkitűzéseiről kérdeztük.
Részletek »

Újabb elismert értékekkel gazdagodott Somogy

2018. 01. 14.

Az értékek megőrzéséről, azok fontosságáról szólt az ünnepi Megyehét csütörtöki programja. A hagyományoknak megfelelően idén is átadták az Örökségünk-Somogyország Kincse kitüntető címeket, illetve a Somogyi Érték díjakat is kiosztották.
Részletek »