Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
január
minden ami Siófok

Magazin

Az első magyar kutatónő, aki az Antarktiszon...

Csaknem ötven év után húzta haza a szíve Siófokra.

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kultúra

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kálmán Imre-fotókiállítás nyílt a világhírű operettkomponista születésnapján, október 24-én a KIKK előtti téren. November 26-ig...

Egyre feljebb lapátolnának

Sport

Egyre feljebb lapátolnának

Új elnökséget választott a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület.

Balaton

Még Füred az élen, végül Siófok nyerheti...

Turizmus, 2020: a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalma alapján Balatonfüred áll az élen, de ha a magánszálláshelyekét is...

Szerkesztői ajánlat

Hírek

Siófok jó hírneve a tét

2019. 09. 03.

Siófok jó hírneve a tét
Bírósági peres eljárások megindításához és sajtó-helyreigazítási kérelem elkészítéséhez kérte a képviselő-testület hozzájárulását Siófok polgármestere egy korábbi cikk miatt, ami a polgármesternél kiverte a biztosítékot.
Részletek »

Lehallgatási vád miatt feljelentést tett a képviselő

2019. 09. 01.

Lehallgatási vád miatt feljelentést tett a képviselő
Lengyel Róbert siófoki polgármester közösségi oldalán tett bejegyzésében arra utalt, hogy „lehallgatják”a telefonját, s ezért nem telefonálnak neki régebbi ismerősei. Ennek kapcsán Witzmann Mihály országgyűlési képviselő ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. Megkérdeztük a rendőrséget, ahol határozottan cáfolták, hogy Lengyel Róbertet lehallgatták volna!
Részletek »

Ünnepi programok a hagyományok jegyében

2019. 08. 21.

Ünnepi programok a hagyományok jegyében
Augusztus 20-án hagyományos ünnepi programokkal és a Balaton legnagyobb tűzijátékával zárult a Bor és Kenyér Ünnepe Siófokon.
Részletek »

Több mint 100 rendőr csapott le a bűnszervezetre Siófokon

2019. 08. 18.

A Siófoki Rendőrkapitányság rendőrei a Készenléti Rendőrséggel együttműködve az előzetesen beszerzett információk alapján 2019. augusztus 14-én összehangolt rendészeti és bűnügyi akció keretében intézkedtek Siófokon, valamint több Balaton-parti településen.
Részletek »

Balatoni rekordok: soha nem volt ennyi turista, soha nem volt ennyi fejlesztés

2019. 08. 10.

Balatoni rekordok: soha nem volt ennyi turista, soha nem volt ennyi fejlesztés
2018 történelmi rekordot hozott a magyar turizmusban: soha ennyi turista nem járt Magyarországon. A vendégek fele magyar volt, fele külföldi. A Balaton Budapest után a második legfontosabb magyar turisztikai célpont, és továbbra is a magyarok legkedveltebb nyári pihenőhelye – írja az origo.hu.
Részletek »

Forgalomkorlátozás a hídon

2019. 08. 07.

A Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatósága tájékoztatása szerint 2019. augusztus 12-én (hétfőn) 08.00 óra és 10.30 között forgalomkorlátozásra kerül sor Siófokon, a Széchenyi hídon hídvizsgálati munkálatok elvégzése miatt.
Részletek »

Negyven köbméter fahulladék kapott lángra Siófokon

2019. 07. 26.

Siófok-Kilitin, a Napsugár utcában a tulajdonos által összehordott körülbelül negyven köbméter vegyes összetételű fahulladék kapott lángra hétfőn koraeste.
Részletek »

Vonat gázolt halálra egy biciklist

2019. 07. 25.

Kerékpárost gázolt el egy személyvonat Siófok térségében, a Balatonszéplak felső állomásnál.
Részletek »

Siófok város imázsa - kérdőív

2019. 07. 17.

Nagyon fontos, hogy a siófoki élmények tökéletesek legyenek mind az idelátogatók, mind a Siófokon és környéken élők számára. Ezért készült el az alábbi kérdőíves kutatás is, melynek célja megtudni, mi a benyomása Siófokról, mi az amin változtatna, mit hiányol, mit szeret, mivel tölti az idejét a városban, honnan tájékozódik a programokról.
Részletek »

Energiahatékony épületben tanulhatnak a Baross középiskola diákjai

2019. 07. 09.

A projekt célja a siófoki Baross Gábor középiskola utólagos - a TNM rendeletnek megfelelő -, teljes körű külső határoló felületek hőszigetelése és a TNM rendeletnek megfelelő paraméterekkel bíró nyílászárók beépítése, az épület állagmegóvása mellett az energiatakarékos működés feltételeinek megteremtése a gépészeti berendezések felújításával és a fűtési rendszer korszerűsítésével.
Részletek »