Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
január
minden ami Siófok
Rendhagyó irodalomóra Totth Benedekkel

Magazin

Rendhagyó irodalomóra Totth Benedekkel

A siófoki BRTK Könyvtár rendhagyó irodalomórára hívta a város középiskolás és gimnazista diákjait a Lógó Üveg Kult Kocsmába. A...

KIKK éjjel-nappal

Kultúra

KIKK éjjel-nappal

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvény látogatói megtudhatták mi történik a Kálmán Imre Kulturális Központ kulisszái mögött, miután...

Sümegi Dalma, Siófok csigás íjász bajnoka

Sport

Sümegi Dalma, Siófok csigás íjász bajnoka

A siófoki születési Sümegi Dalma 12 éves korára már kétszeres pályaíjász országos bajnok lett csigás íjászatban. Két évvel...

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az ország seregszemléjén

Balaton

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az...

A Balatoni Hajózási Zrt. tavaly novemberben hivatalosan bejelentette, hogy idén is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország...

Hírek

Újítások a strandokon és a szabadtéri színpadon

2017. 05. 29.

Újítások a strandokon és a szabadtéri színpadon
A Balaton-parti Kft. jelentős változtatásokat vezetett be az idei évtől az általa üzemeltetett strandokon, és ettől az évtől a szabadtéri színpadot is a Kft. üzemelteti.
Részletek »

Bővül a vízirendészeti flotta

2017. 05. 26.

Hét új, gumitestű szolgálati kisgéphajóval és két felújított Hamilton Jet mentőhajóval bővül idén a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság flottája.
Részletek »

Új irányítás alá kerültek a siófoki zöldterületek és közterületek

2017. 05. 24.

Siófokon jelentős változások történnek a nyári idény kezdetéig, amelyek közül a legjelentősebbek, hogy új fenntartói lesznek a zöldterületeknek, illetve új szolgáltató, a Siókom Kft. végzi a város közterületeinek fenntartását.
Részletek »

Strandfejlesztések

2017. 05. 13.

Strandfejlesztések
Pályázatból valósulhatnak meg fejlesztések a siófoki nagystrandon, a sóstói strandon és a Gamásza strandon.
Részletek »

71 millió reklámra

2017. 05. 11.

Siófok Város Önkormányzata 2017-ben közel nettó 71 millió forintos marketingkeretből finanszírozza a médiamegjelenéseket, beruházások, marketingeszközök kivitelezését, pályázatokat, kiállításokat, konferenciákat, egyéb rendezvényeket és Siófok új imázsfilmjének elkészítését.
Részletek »

Védjük a Fő teret - új szabályzat vonatkozik a közterületekre

2017. 05. 10.

Védjük a Fő teret - új szabályzat vonatkozik a közterületekre
A képviselő-testület a márciusi ülésen elfogadta a közterületek használatának szabályozásáról szóló önkormányzati rendeletet. A jogszabály megalkotása során kiemelt feladat volt a Fő tér állapotának megóvása.
Részletek »

Poreci városnap

2017. 05. 05.

Siófok Város Önkormányzata meghívást kapott a poreci városnapi ünnepségre, így április végén a városi delegáció ellátogatott Siófok testvérvárosába, a horvátországi Porecbe.
Részletek »

Országos egyetemi konferencia a GDF Siófoki Campusán

2017. 05. 04.

A Gábor Dénes Főiskola Siófoki Campusán rendezték meg a Hallgatói Önkormányzatok Országos tavaszi vezetőképző Konferenciáját, melynek során több mint 300 egyetemi hallgató érkezett Siófokra.
Részletek »

Siófok, itt kezdődik a Balaton!

2017. 05. 03.

A Siófoki Önkormányzat elfogadta a város 2020-ig szóló turisztikai marketing stratégiáját, és 2016 őszén megalakult a Siófok 2020 Turizmusfejlesztési Munkacsoport, melynek célja, hogy egy stratégia mentén, minél szélesebb társadalmi körökből ötleteket bevonva hozzájáruljon Siófok turizmusának és hírnevének növekedéséhez.
Részletek »

Milliókat spórolhat a Vak Bottyán iskola

2017. 04. 25.

Milliókat spórolhat a Vak Bottyán iskola
A Siófoki Vak Bottyán János Általános Iskola Energetikai Korszerűsítése projekt keretében megvalósult az intézmény hőszigetelése, a teljes fűtési rendszer korszerűsítése, valamint a napelem-rendszer telepítése.
Részletek »