Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
október
minden ami Siófok
Kézből kézbe jótékonysági hangverseny

Magazin

Kézből kézbe jótékonysági hangverseny

December 8-án, szombaton ismét jótékonysági hangversenyt szervezett a Reménység Alapítvány a siófoki Kálmán Imre Kulturális Központban.

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen

Kultúra

Zenés irodalmi est egy rendhagyó helyszínen

Gróf Tamás, költő és Kovács János, gitárművész egy különleges érzelmi utazásra hívta a közönséget október 25-i Poetry Night...

Cipőosztás a Kosársulinál

Sport

Cipőosztás a Kosársulinál

Több mint kétmillió forint értékben ajándékozott sportcipőket játékosainak a Siófoki Kosársuli Egyesület. A fiatalok emellett kiváló...

A BAHART adománygyűjtéssel csatlakozott a Mikulásgyárhoz

Balaton

A BAHART adománygyűjtéssel csatlakozott a...

A Balatoni Hajózási Zrt. kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra, így az ünnepi időszakban egy nemes ügy mellé...

Hírek

Egy családi ház gyulladt ki Siófokon

2018. 03. 03.

Egy családi ház gyulladt ki Siófokon
Siófoki és balatonfűzfői hivatásos tűzoltók dolgoztak Siófok, Kristály utcájának egyik családi házában felcsapó lángok oltásán március 1-jén.
Részletek »

Ne lépj a jégre!

2018. 03. 02.

Ne lépj a jégre!
Az erős lehűlés miatt az öblökben megkezdődött a Balaton befagyása, de kevés esély van arra, hogy a hét végéig tartó rendkívüli hidegben sportolásra alkalmas jég alakuljon ki – közölte a siófoki obszervatórium vezetője az MTI-vel.
Részletek »

A tél legerősebb lehűlésére figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

2018. 02. 20.

A tél legerősebb lehűlése közelít – hívta fel a figyelmet hétfőn a meteorológiai szolgálat, amely keddtől ismét havazásra figyelmeztet. Az elsőfokú figyelmeztetés érinti mind a három Balaton körüli megyét.
Részletek »

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya

2018. 02. 13.

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya
Mintegy 31 millió forintból újult meg a Siófoki Kórház-Rendelőintézet csecsemő részlege. A fejlesztés során megvalósult az osztály teljes belső nyílászáró-állomány cseréje, új padló és falburkolat készült, felújításra kerültek a gépészeti és villamos rendszerek és új bútorok kerültek beépítésre.
Részletek »

Polgármesteri évértékelő

2018. 02. 10.

Polgármesteri évértékelő
A Siófoki Önkormányzat, annak intézményei és cégei tevékenységéről, a civil szervezetekkel való együttműködésről, a turizmusról, városi rendezvényekről, városüzemeltetésről és a fejlesztésekről tartott évértékelőt Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere február 9-én a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Állás- és képzési börze

2018. 02. 09.

Állás- és képzési börze
Siófok Város Önkormányzata idén februárban ismét megszervezte az állás- és képzési börzét, melyen a helyi érdekeltségű munkáltató és képző cégek mutatták be állás- és képzéslehetőségeiket a munkavállalók, álláskeresők számára.
Részletek »

Megnyitották a Sió-zsilipet

2018. 02. 08.

Megkezdték a Balaton víztöbbletének leeresztését – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel.
Részletek »

Újabb 200 millió

2018. 01. 30.

Zöld út a "Zöld város" pályázatnak, mely további 200 millió forint vissza nem térítendő támogatást jelent a városnak. Ezzel együtt az utóbbi időszakban 1,5 milliárd forint érkezett a Siófokra.
Részletek »

Somogy a legtámogatottabb megyék közt szerepel

2018. 01. 25.

Országos szinten Somogy kapta a második legtöbb támogatást a Széchenyi 2020 forrásokból, a megyében az egy főre jutó támogatás már meghaladta az 1 millió forintot. A Széchenyi 2020 forrásokból eddig, összesen 321 milliárd forint összegű támogatás jutott Somogyba.
Részletek »

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze

2018. 01. 18.

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át a Megyehéten Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze, aki Kárpátalján született, és több mint tíz éve célkitűzése a siófoki gyülekezet lelki megerősítése mellett a hitélet fellendítése, és a fiatalok, a jövő gyülekezetének felkarolása. Bartha Bélát interjúnk során lelkészhivatása kezdeteiről, életútjáról, siófoki munkásságáról és célkitűzéseiről kérdeztük.
Részletek »