Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
július
minden ami Siófok
Határidőre elkészült a szabadstrand fejlesztés

Magazin

Határidőre elkészült a szabadstrand...

Átadták a felújított siófoki szabadstrandokat, 300 millió forintot költöttek rá, 21. századi körülmények várják a pihenni vágyókat.

Zene a Zöldben

Kultúra

Zene a Zöldben

A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott...

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Sport

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző...

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Balaton

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak az egyik legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel...

Kultúra 2018. 08. 01.

Káprázat a parkban

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
A szabadtéri színpadon a varázslat volt az úr július közepén, Magic showban lehetett része Siófok lakosainak.

A bűvészek 120 percen keresztül tréfálták meg a közönséget, voltak trükkök melyekhez bevonták nézőket is a gyerekeken át a szülőkig. A műsor fő célközönsége nyilvánvalóan a legfiatalabb korosztály volt. Őket kezdetektől fogva elkápráztatták az általuk varázslatnak vélt mutatványok. A színpad környezetét elárasztotta a kacaj és a jókedv. Az est főszereplői Rolando és Nagy Jonathan bűvészek voltak.

A szemfényvesztést egy negyedórás szünet szakította meg. Akkor hallhattuk a kisgyermekeket, akik a különböző trükkök mikéntjéről ábrándoztak. Az est második része kissé laposabbá vált az elsőhöz képest, de célközönség számára ugyanazt a hatást váltotta ki. Lényegében a különbség nem volt túlzottan érzékelhető. Bár idősebb korosztályok számára mégsem volt oly átütő, mint azt a produkció címe, Magic Show sugallta volna, de az este egy remek lehetőség volt a gyermekek kreatív gondolkodásának fejlesztéséhez, a mágia, a varázslat világába való belekukkantáshoz.

Összességében az este végül elérte célját, mivel akiknek igazán szólt az előadás, azok remekül érezhették magukat.

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

Zene a Zöldben

2019. 07. 02.

Zene a Zöldben
A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott kellemes vasárnap esti kikapcsolódást a Jókai park árnyékot adó fái alatt összegyűlt közönségnek.
Részletek »

Belvárosi Zenei Estek

2019. 07. 01.

Belvárosi Zenei Estek
Igazi forró nyári hangulatot varázsolt a siófoki Fő térre a latin-amerikai cumbia együttes, a Los Orangutanes június 27-én a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Zenei Estek programsorozatának első rendezvényén.
Részletek »

Belvárosi Néptánc Estek

2019. 06. 30.

Az Ördöngös Táncegyüttes néptánc műsorával és táncházával indult június 26-án a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Néptánc Estek programsorozata.
Részletek »

Vakációs Gyermek Koncertek

2019. 06. 29.

Vakációs Gyermek Koncertek
A közel 10 éves Lóca Együttes néphagyományokat és népszokásokat felelevenítő zenés gyermekműsorát hozta el Siófokra június 25-én, a Vakációs Gyermek Koncertek programsorozat első előadására.
Részletek »
Még több kultúra cikk