Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
július
minden ami Siófok
Határidőre elkészült a szabadstrand fejlesztés

Magazin

Határidőre elkészült a szabadstrand...

Átadták a felújított siófoki szabadstrandokat, 300 millió forintot költöttek rá, 21. századi körülmények várják a pihenni vágyókat.

Zene a Zöldben

Kultúra

Zene a Zöldben

A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott...

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Sport

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző...

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Balaton

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak az egyik legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel...

Kultúra 2019. 06. 29.

Vakációs Gyermek Koncertek

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
A közel 10 éves Lóca Együttes néphagyományokat és népszokásokat felelevenítő zenés gyermekműsorát hozta el Siófokra június 25-én, a Vakációs Gyermek Koncertek programsorozat első előadására.

A Kálmán Imre Kulturális Központ egész nyáron át gyermekkoncertekkel és a Levendula Játszóház és Alkotóműhely kézműves foglalkozásaival, népi játszóterével várja a gyermekeket.

Az első alkalommal bemutatkozott Lóca Együttest még sok-sok népszerű gyermekzenekar követi majd kedd esténként a Fő téren.

Július 2. kedd 19.00 Gyöngyözön zenekar - Kakukk tanoda

Július 9. kedd 19.00 Lóca együttes - Kárikittyom, édes tyúkom

Július 16. kedd 19.00 Belvárosi Betyárok - Mesterségem címere

Július 23. kedd 19.00 Bogár Muzsika - Családi zeneparádé

Július 30. kedd 19.00 Gyöngyözön zenekar - Zsindely, pendely

Augusztus 6. kedd 19.00 Bogár Muzsika - Hangicsálás 1-99-ig

Augusztus 13. kedd 19.00 Lóca együttes - Palkó pityókás kenyere

Augusztus 27. kedd 18.00 Belvárosi Betyárok - Hullócsillag számoló.

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

Zene a Zöldben

2019. 07. 02.

Zene a Zöldben
A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott kellemes vasárnap esti kikapcsolódást a Jókai park árnyékot adó fái alatt összegyűlt közönségnek.
Részletek »

Belvárosi Zenei Estek

2019. 07. 01.

Belvárosi Zenei Estek
Igazi forró nyári hangulatot varázsolt a siófoki Fő térre a latin-amerikai cumbia együttes, a Los Orangutanes június 27-én a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Zenei Estek programsorozatának első rendezvényén.
Részletek »

Belvárosi Néptánc Estek

2019. 06. 30.

Az Ördöngös Táncegyüttes néptánc műsorával és táncházával indult június 26-án a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Néptánc Estek programsorozata.
Részletek »
Még több kultúra cikk