Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
augusztus
minden ami Siófok
Határidőre elkészült a szabadstrand fejlesztés

Magazin

Határidőre elkészült a szabadstrand...

Átadták a felújított siófoki szabadstrandokat, 300 millió forintot költöttek rá, 21. századi körülmények várják a pihenni vágyókat.

Legendás Beatles dalok szóltak a KIKK tetején

Kultúra

Legendás Beatles dalok szóltak a KIKK tetején

A The Beatles 1969-es koncertjét idézte fel Siófokon a The Bits Beatles tribute a Kálmán Imre Kulturális Központ tetején, augusztus 10-én.

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Sport

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző...

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Balaton

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak az egyik legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel...

Magazin

Nívós elismerést kapott a felújított Fő tér

2013. 12. 11.

Nívós elismerést kapott a felújított Fő tér
Különdíjat nyert Siófok a XV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton. A jelentős elismerést a város Fő terének ítélte oda a Magyar Urbanisztikai Társaság. A díjat november 26-án, Budapesten vette át dr. Balázs Árpád polgármester.
Részletek »

Siófoki diákok közösségi szolgálata

2013. 09. 11.

2016-tól az érettségi vizsgára jelentkezés előfeltétele lesz, hogy minden diák 50 óra közösségi szolgálatot végezzen középiskolai tanulmányai során. A közösségi szolgálat olyan tevékenység, melyet a diákok személyes érdeklődésük és értékrendjük alapján választanak, anyagi ellenszolgáltatás nélkül végeznek, azzal a helyi közösség érdekeit szolgálják, és saját személyiségüket, különféle készségeiket fejlesztik.
Részletek »

Siófoki diákok Walnut Creekben

2013. 03. 14.

A tavalyi év mozgalmas és izgalmas volt a testvérvárosi kapcsolatok szempontjából. Tavasszal Walnut Creek képviseletében Bob Simmons polgármester vezetésével tizennégy tagú küldöttség érkezett Siófokra, ősszel pedig 11 Walnut Creek-i diák látogatott a városba. Múlt hónapban a siófoki fogadó gyerekeket látták vendégül a kaliforniai testvérvárosban.
Részletek »