Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
augusztus
minden ami Siófok
Határidőre elkészült a szabadstrand fejlesztés

Magazin

Határidőre elkészült a szabadstrand...

Átadták a felújított siófoki szabadstrandokat, 300 millió forintot költöttek rá, 21. századi körülmények várják a pihenni vágyókat.

Legendás Beatles dalok szóltak a KIKK tetején

Kultúra

Legendás Beatles dalok szóltak a KIKK tetején

A The Beatles 1969-es koncertjét idézte fel Siófokon a The Bits Beatles tribute a Kálmán Imre Kulturális Központ tetején, augusztus 10-én.

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Sport

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző...

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Balaton

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak az egyik legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel...

Sport

A kézislányok titka

2014. 04. 10.

A kézislányok titka
Kemény munka, jó humorérzék, közös pályán kívüli programok. Ez lehet a titka a Siófok KC-Galerius Fürdő idei nagy sikereinek. A lányok az ötödik helyet szerezték meg az NB I-es kézilabda bajnokság alapszakaszának végén, a Magyar Kupában pedig bejutottak a legjobb négy közé.
Részletek »

Sportfejlesztési tervek Siófokon

2014. 02. 20.

Sportfejlesztési tervek Siófokon
A nemzetgazdaságilag kiemelt ügyek között szerepel a siófoki labdarúgóstadion építése. A sportlétesítmény 600 millió forintból, közel akkora összegből újul meg, mint amekkora támogatást még 2001-2002-ben kapott volna a város annak a sportcentrumnak a létesítésére, amit eredetileg Kiliti határában, a 65-ös út mellett akart megvalósítani a város az akkori Ifjúsági és Sportminisztériummal közösen.A területen azóta edzőpályák állnak a fiatalok rendelkezésére, de ugyanitt, a kormány uszodaépítési programjában,versenyzésre alkalmas vízi sportlétesítmény is épülhet.
Részletek »

Új csarnok, megújuló stadion

2014. 01. 15.

Új csarnok, megújuló stadion
12 milliárd 35 millió forintot osztanának fel 26 labdarúgó sportlétesítmény között. Siófok 600 milliót kaphat, emellett több mint 800 millió forint sportfejlesztési támogatásban részesítette a Siófoki Kézilabda Club pályázatát a Magyar Kézilabda Szövetség.
Részletek »