Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
január
minden ami Siófok

Magazin

Az első magyar kutatónő, aki az Antarktiszon...

Csaknem ötven év után húzta haza a szíve Siófokra.

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kultúra

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kálmán Imre-fotókiállítás nyílt a világhírű operettkomponista születésnapján, október 24-én a KIKK előtti téren. November 26-ig...

Egyre feljebb lapátolnának

Sport

Egyre feljebb lapátolnának

Új elnökséget választott a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület.

Balaton

Még Füred az élen, végül Siófok nyerheti...

Turizmus, 2020: a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalma alapján Balatonfüred áll az élen, de ha a magánszálláshelyekét is...

Szerkesztői ajánlat

Sport

Mozdulj, Baross!

2019. 10. 23.

A fiatalok körében népszerű számítógépezésnek, telefonozásnak, semmittevésnek üzentek hadat a Baross középiskola pedagógusai, akiknek őszi program kavalkádja a szabadban végzett testmozgásra fókuszált.
Részletek »

Kiütötték a Fehérvárt a siófoki lányok

2019. 10. 20.

Gálát rendezett Szikora vezérletével a Siófok KC NB I.-es kézilabdacsapata Nerea Pena debütálásán. A kapitány a tizenharmadik percben beállva négy góllal nyitott az enervált fehérváriak ellen, akik tizenöt perc alatt elbukták a bajnokit.
Részletek »

A franciák sem tudták megállítani a remeklő Siófokot

2019. 08. 25.

Zárt kapus mérkőzéssel folytatta a felkészülést a Siófok KC női kézilabda-csapata. A Balaton-partiak a francia Besancon együttesét verték.
Részletek »

Örömíjász verseny

2019. 08. 06.

Több mint 130 versenyző vett részt a Kiliti Íjász és Szabadidő Egyesület által szervezett örömíjász versenyen augusztus 3-án a töreki Cinege Pihenőnél.
Részletek »

A Siófok KC otthona az ország egyik legmodernebb arénája

2019. 07. 31.

Szeptemberben a második teljes kézilabdaszezon kezdődik el a Kiss Szilárd Sportcsarnokban. Az elmúlt másfél évben sok mérkőzést és egyéb eseményt rendeztek a Siófok KC NB I.-es női kézilabdacsapatának új otthonában.
Részletek »

Kézilabdára cserélte gitárját a BL-győztes Tomori Zsuzsanna

2019. 07. 28.

Gond nélkül beilleszkedett a Siófok KC NB I.-es kézilabdacsapatába a nyolcszoros magyar bajnok és hatszoros Magyar Kupa-győztes Tomori Zsuzsanna.
Részletek »

Veszprém Rallye

2019. 07. 16.

Veszprém Rallye
Székesfehérvár után Veszprémben is fel kellett adnia a küzdelmeket Gyarmati Arielnek és Kocsis Györgynek. Úgy néz ki, a siófoki duót egy pechsorozat sújtja, de bíznak benne, hogy az elmúlt hétvégével ez meg is szakadt. A hátralévő három bajnoki fordulón (Ózdon, Pécsett és Nyíregyházán) ugyanis semmilyen malőrnek nem szabad bekövetkeznie, ha vissza szeretnék szerezni vezető pozíciójukat az összesített értékelésben, és ezzel megőriznék ORC abszolút bajnoki címüket.
Részletek »

Bajnoki ezüst

2019. 06. 27.

Bajnoki ezüst
Június 14-15-én Balatonfüred adott otthont a Nyíltvízi Úszás Országos Bajnokságának, illetve FiNA Nyíltvízi Világkupának. Az első napon a 15 éves siófoki Kersák Kristóf serdülő korcsoportban 5000 méteren bajnoki ezüstérmet szerzett, ezzel a korosztályos magyar válogatott sportolója lett.
Részletek »

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

2019. 06. 13.

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie
Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző és három határon túlról érkező kerékpárosunk mutatkozott be a keddi prológon.
Részletek »

Első helyen végzett Siófok a Kihívás Napján

2019. 05. 31.

Első helyen végzett Siófok a Kihívás Napján
A települések versenyében kategóriájának első helyezettje lett a város a 2019-es Kihívás Napja országos sporteseményen.
Részletek »