Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
július
minden ami Siófok
Határidőre elkészült a szabadstrand fejlesztés

Magazin

Határidőre elkészült a szabadstrand...

Átadták a felújított siófoki szabadstrandokat, 300 millió forintot költöttek rá, 21. századi körülmények várják a pihenni vágyókat.

Zene a Zöldben

Kultúra

Zene a Zöldben

A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott...

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Sport

Siófokon rajtolt a 40. Tour de Hongrie

Hat kontinens harmincegy országának 129 versenyzője állt rajthoz a 40. Tour de Hongrie siófoki prológján, köztük tizenhat hazai versenyző...

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Balaton

Siófok a Balaton Sportfővárosa

Siófok a balatoni régió legnagyobb településeként nemcsak az egyik legtöbb sportegyesülettel és tömegsportolási lehetőséggel...

Kultúra 2019. 07. 02.

Zene a Zöldben

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
A Zene a Zöldben programsorozat keretében a Melodika Projekt rendhagyó hangszeres felállásban, saját átdolgozott dallamokkal nyújtott kellemes vasárnap esti kikapcsolódást a Jókai park árnyékot adó fái alatt összegyűlt közönségnek.

A Kálmán Imre Kulturális Központ komolyzenei programsorozata hétről hétre neves előadókkal kínál kellemes nyári kikapcsolódást a Jókai park szép zöld környezetében. A „kulturális pikniken” elsőként június 30-án a Melodika Projekt három tagja szólaltatott meg zongorán, klasszikus gitáron és ütőhangszereken népszerű és jól ismert dallamokat saját stílusukban, feldolgozásukban.

Ha vasárnap, akkor Zene a Zöldben!

Július 7. vasárnap 19.00 Allegra Quartet - Tango forever

Július 14. vasárnap 19.00 Herczku Ágnes és Nikola Parov

Július 21. vasárnap 19.00 Bolyki Balázs és a B4

Július 28. vasárnap 19.00 Szent Efrém Férfikar: Wings – Angyalszárnyak

Augusztus 4. vasárnap 19.00 Sturcz Quintet

Augusztus 11. vasárnap 19.00 Nehéz Fiúk Tuba Kvartett

Augusztus 25. vasárnap 18.00 Antal Gábor Jazz Trió.

Tekintse meg fotó galériánkat! Tekintse meg fotó galériánkat!

Belvárosi Zenei Estek

2019. 07. 01.

Belvárosi Zenei Estek
Igazi forró nyári hangulatot varázsolt a siófoki Fő térre a latin-amerikai cumbia együttes, a Los Orangutanes június 27-én a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Zenei Estek programsorozatának első rendezvényén.
Részletek »

Belvárosi Néptánc Estek

2019. 06. 30.

Az Ördöngös Táncegyüttes néptánc műsorával és táncházával indult június 26-án a Kálmán Imre Kulturális Központ Belvárosi Néptánc Estek programsorozata.
Részletek »

Vakációs Gyermek Koncertek

2019. 06. 29.

Vakációs Gyermek Koncertek
A közel 10 éves Lóca Együttes néphagyományokat és népszokásokat felelevenítő zenés gyermekműsorát hozta el Siófokra június 25-én, a Vakációs Gyermek Koncertek programsorozat első előadására.
Részletek »
Még több kultúra cikk