Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
szeptember
minden ami Siófok
Látványos képek a Samsara fesztiválról

Magazin

Látványos képek a Samsara fesztiválról

Augusztus 6-12 között negyedik alkalommal rendezték meg a Samsara FesztiváltSiófokon. A korábbi évekhez képest sok újdonságot hozott az...

Swing a téren

Kultúra

Swing a téren

Siófokon élvezhettük a Magyarországon egyedülálló Gipsy Swing műfajt képviselő Canarro együttes koncertjét, akik – felidézve modern...

Kosártábor

Sport

Kosártábor

Második alkalommal rendezték meg ezen a nyáron a Siófoki Kosársuli Egyesület szervezésében az immár hagyománnyá vált kosártábort.

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Balaton

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Somogy vizei fürdőzésre alkalmasak, kiváló minősítésűek. Ez derül ki a szezon előtti, illetve az azt követő első mintavétel...

Hírek

Mit tartogat az ősz Siófokon?

2018. 09. 04.

Bár az ősz napról napra elvesz egy kicsit a strandidőből és a nyár sokszínűségéből, az őszi programokon ez mit sem fog változtatni! Siófok hosszú távú turisztikai koncepciója, mely szerint a nyári főszezonon kívüli időszakot is vonzóvá lehet és kell tenni a turisták számára, évről évre intenzívebben van jelen.
Részletek »

Hamarosan kezdődik a Városház tér felújítása

2018. 08. 31.

Hamarosan kezdődik a Városház tér felújítása
Zöldterületek, szökőkút, új utca, új elrendezésű, térköves parkolók, és ez csak néhány újdonság a Városház tér, vagy, ahogy a köznyelv ismeri, a hivatali parkoló új arculatából.
Részletek »

Utóidény a balatoni hajókon és kompokon augusztus 27-től

2018. 08. 24.

2018. augusztus 27-től utóidényi menetrend szerint közlekednek a balatoni hajók és kompok – tájékoztatja utasait a Balatoni Hajózási Zrt.
Részletek »

Felújítják az M7-es autópályát Siófoknál

2018. 08. 23.

Budapest, 2018. augusztus 21., kedd (MTI) - Több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométerszelvény között - közölte Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
Részletek »

Szezon

2018. 08. 18.

Szezon
Harmadik hete tombol a kánikula, úgy tűnik, megtelt a város, nehezen találni parkolóhelyet nemcsak a városban, hanem a parton is, és például az újhelyi strandon egy törölközőt sem lehet letenni a tömegben. A kérdés csak az, hogy a júniusi változékony időjárás rányomta-e a bélyegét a teljes szezonra.
Részletek »

Intézkedések a közterületen tárolt gépjárművekkel kapcsolatban

2018. 08. 17.

Néhány héttel ezelőtt a szélvédőn elhelyezett utolsó figyelmeztető felhívással látta el a város vezetősége a rendszám nélkül (lejárt műszakival), közterületen tárolt gépjárműveket.
Részletek »

XIII. Gazdanap Siófokon

2018. 08. 17.

A Siófok Térségi Gazdakör augusztus 11-én rendezte meg XIII. Gazdanapját a Kersák Lovastanyán, ahol kenyérszentelő ünnep, lovasjátékok, mezőgazdasági kiállítás és termelői vásár, valamint gazdák és vadászok találkozója várta a környékbeli gazdákat és az érdeklődőket.
Részletek »

Intézkedések a kártevő varjak ellen

2018. 08. 16.

A természetvédelemről szóló törvény kimondja, hogy a védett állatfajok általi kártételek ellen elsősorban a terület tulajdonosának kell védekeznie. Ha a tulajdonos eszközei kimerültek és nem képes megelőzni a kártevést, akkor kérheti a természetvédelmi hatóság intézkedését.
Részletek »

A Régi postaépület helyzete

2018. 08. 15.

Balesetveszélyes és rombolja a városképet a régi posta épülete.
Részletek »

A sértett kapta el a tetten ért betörőt Siófokon

2018. 08. 14.

Hétfőn hajnalban egy Siófokon nyaraló férfi alvásából felriadva észlelte, hogy betörtek hozzá. A nyitott erkélyén besurranó, tetten ért, majd menekülni kezdő tolvaj nyomába eredt, utolérte, és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.
Részletek »

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

Az idő urai

Az idő urai