Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
január
minden ami Siófok
Rendhagyó irodalomóra Totth Benedekkel

Magazin

Rendhagyó irodalomóra Totth Benedekkel

A siófoki BRTK Könyvtár rendhagyó irodalomórára hívta a város középiskolás és gimnazista diákjait a Lógó Üveg Kult Kocsmába. A...

KIKK éjjel-nappal

Kultúra

KIKK éjjel-nappal

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvény látogatói megtudhatták mi történik a Kálmán Imre Kulturális Központ kulisszái mögött, miután...

Sümegi Dalma, Siófok csigás íjász bajnoka

Sport

Sümegi Dalma, Siófok csigás íjász bajnoka

A siófoki születési Sümegi Dalma 12 éves korára már kétszeres pályaíjász országos bajnok lett csigás íjászatban. Két évvel...

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az ország seregszemléjén

Balaton

Ördög Nóra harmadszor is háziasszony az...

A Balatoni Hajózási Zrt. tavaly novemberben hivatalosan bejelentette, hogy idén is megszervezi a Nemzeti Regattát – Magyarország...

Hírek

A tél legerősebb lehűlésére figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

2018. 02. 20.

A tél legerősebb lehűlése közelít – hívta fel a figyelmet hétfőn a meteorológiai szolgálat, amely keddtől ismét havazásra figyelmeztet. Az elsőfokú figyelmeztetés érinti mind a három Balaton körüli megyét.
Részletek »

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya

2018. 02. 13.

Megújult a Siófoki Kórház csecsemőosztálya
Mintegy 31 millió forintból újult meg a Siófoki Kórház-Rendelőintézet csecsemő részlege. A fejlesztés során megvalósult az osztály teljes belső nyílászáró-állomány cseréje, új padló és falburkolat készült, felújításra kerültek a gépészeti és villamos rendszerek és új bútorok kerültek beépítésre.
Részletek »

Polgármesteri évértékelő

2018. 02. 10.

Polgármesteri évértékelő
A Siófoki Önkormányzat, annak intézményei és cégei tevékenységéről, a civil szervezetekkel való együttműködésről, a turizmusról, városi rendezvényekről, városüzemeltetésről és a fejlesztésekről tartott évértékelőt Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere február 9-én a Kálmán Imre Kulturális Központban.
Részletek »

Állás- és képzési börze

2018. 02. 09.

Állás- és képzési börze
Siófok Város Önkormányzata idén februárban ismét megszervezte az állás- és képzési börzét, melyen a helyi érdekeltségű munkáltató és képző cégek mutatták be állás- és képzéslehetőségeiket a munkavállalók, álláskeresők számára.
Részletek »

Megnyitották a Sió-zsilipet

2018. 02. 08.

Megkezdték a Balaton víztöbbletének leeresztését – közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság szerdán az MTI-vel.
Részletek »

Újabb 200 millió

2018. 01. 30.

Zöld út a "Zöld város" pályázatnak, mely további 200 millió forint vissza nem térítendő támogatást jelent a városnak. Ezzel együtt az utóbbi időszakban 1,5 milliárd forint érkezett a Siófokra.
Részletek »

Somogy a legtámogatottabb megyék közt szerepel

2018. 01. 25.

Országos szinten Somogy kapta a második legtöbb támogatást a Széchenyi 2020 forrásokból, a megyében az egy főre jutó támogatás már meghaladta az 1 millió forintot. A Széchenyi 2020 forrásokból eddig, összesen 321 milliárd forint összegű támogatás jutott Somogyba.
Részletek »

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze

2018. 01. 18.

Somogy Polgáraiért Díjat vehetett át a Megyehéten Bartha Béla, Siófok vezető református lelkésze, aki Kárpátalján született, és több mint tíz éve célkitűzése a siófoki gyülekezet lelki megerősítése mellett a hitélet fellendítése, és a fiatalok, a jövő gyülekezetének felkarolása. Bartha Bélát interjúnk során lelkészhivatása kezdeteiről, életútjáról, siófoki munkásságáról és célkitűzéseiről kérdeztük.
Részletek »

Féléves tiszti értekezlet a megyei igazgatóságon

2018. 01. 04.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes állományának mondott köszönetet az elmúlt félévben végzett munkáért január negyedikén Wéber Antal tűzoltó dandártábornok, megyei katasztrófavédelmi igazgató.
Részletek »

Turisztikai fórum Siófok vonzerejének növeléséről

2017. 11. 30.

Turisztikai fórum Siófok vonzerejének növeléséről
Siófok turisztikai vonzerejének növeléséről, a város idegenforgalmának jövőjéről és a Siófok 2020 Turizmusfejlesztési Programról tartottak fórumot Siófokon, melyen az érdeklődők is elmondhatták javaslataikat, véleményeiket.
Részletek »