Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
január
minden ami Siófok

Magazin

Az első magyar kutatónő, aki az Antarktiszon...

Csaknem ötven év után húzta haza a szíve Siófokra.

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kultúra

Kikről nevezte el Kálmán Imre a tacskóit?

Kálmán Imre-fotókiállítás nyílt a világhírű operettkomponista születésnapján, október 24-én a KIKK előtti téren. November 26-ig...

Egyre feljebb lapátolnának

Sport

Egyre feljebb lapátolnának

Új elnökséget választott a Siófoki Kajak-Kenu Sportegyesület.

Balaton

Még Füred az élen, végül Siófok nyerheti...

Turizmus, 2020: a kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalma alapján Balatonfüred áll az élen, de ha a magánszálláshelyekét is...

Szerkesztői ajánlat

Hírek

Felújítják az M7-es autópályát Siófoknál

2018. 08. 23.

Budapest, 2018. augusztus 21., kedd (MTI) - Több mint 20 kilométeren újul meg az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldala, a 90-es és a 111-es kilométerszelvény között - közölte Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden az MTI-vel.
Részletek »

Szezon

2018. 08. 18.

Szezon
Harmadik hete tombol a kánikula, úgy tűnik, megtelt a város, nehezen találni parkolóhelyet nemcsak a városban, hanem a parton is, és például az újhelyi strandon egy törölközőt sem lehet letenni a tömegben. A kérdés csak az, hogy a júniusi változékony időjárás rányomta-e a bélyegét a teljes szezonra.
Részletek »

Intézkedések a közterületen tárolt gépjárművekkel kapcsolatban

2018. 08. 17.

Néhány héttel ezelőtt a szélvédőn elhelyezett utolsó figyelmeztető felhívással látta el a város vezetősége a rendszám nélkül (lejárt műszakival), közterületen tárolt gépjárműveket.
Részletek »

XIII. Gazdanap Siófokon

2018. 08. 17.

A Siófok Térségi Gazdakör augusztus 11-én rendezte meg XIII. Gazdanapját a Kersák Lovastanyán, ahol kenyérszentelő ünnep, lovasjátékok, mezőgazdasági kiállítás és termelői vásár, valamint gazdák és vadászok találkozója várta a környékbeli gazdákat és az érdeklődőket.
Részletek »

Intézkedések a kártevő varjak ellen

2018. 08. 16.

A természetvédelemről szóló törvény kimondja, hogy a védett állatfajok általi kártételek ellen elsősorban a terület tulajdonosának kell védekeznie. Ha a tulajdonos eszközei kimerültek és nem képes megelőzni a kártevést, akkor kérheti a természetvédelmi hatóság intézkedését.
Részletek »

A Régi postaépület helyzete

2018. 08. 15.

Balesetveszélyes és rombolja a városképet a régi posta épülete.
Részletek »

A sértett kapta el a tetten ért betörőt Siófokon

2018. 08. 14.

Hétfőn hajnalban egy Siófokon nyaraló férfi alvásából felriadva észlelte, hogy betörtek hozzá. A nyitott erkélyén besurranó, tetten ért, majd menekülni kezdő tolvaj nyomába eredt, utolérte, és visszatartotta a rendőrök kiérkezéséig – a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint.
Részletek »

Strandtolvajt fogott a rendőrség

2018. 08. 12.

A siófoki rendőrök eljárást indítottak és őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a parton őrizetlenül hagyott táskából lopott.
Részletek »

Fűkaszával támadt

2018. 08. 11.

Motoros fűkasza zaja miatt kialakult vita fajult tetlegességig.
Részletek »

Finn módszerrel ellenőriztek Siófokon

2018. 08. 10.

Az ellenőrzés célja az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrése és a közúti közlekedési balesetek megelőzése volt.
Részletek »