Tekintse meg aktuális számunkat! megnézem
július
minden ami Siófok
Tömeges izomnövekedés Siófokon

Magazin

Tömeges izomnövekedés Siófokon

Augusztus első hétvégéjén hetedik alkalommal rendezték meg a siófoki Plázson a nyár legizgalmasabb testépítő és fitness programját, a...

Kultúra

Káprázat a parkban

A szabadtéri színpadon a varázslat volt az úr július közepén, Magic showban lehetett része Siófok lakosainak.

Országos második helyezést ért el a Siófok Senior csapat

Sport

Országos második helyezést ért el a Siófok...

Siófok 60 év feletti labdarúgó csapata, a Siófok Senior a dobogó második fokára állhatott fel a X. Országos Veterán Labdarúgó...

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Balaton

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

Somogy vizei fürdőzésre alkalmasak, kiváló minősítésűek. Ez derül ki a szezon előtti, illetve az azt követő első mintavétel...

Balaton

Kimerült kajakost kellett menteniük a vízirendőröknek

2018. 08. 09.

A siófoki vízirendőrök segítettek partra egy kimerült kajakost július utolsó hétvégéjén.
Részletek »

Diákok segítik a rendőrök munkáját

2018. 08. 08.

Hosszú évek óta üzemelnek nyáron a bűnmegelőzési centrumok, ahol diákok teljesítenek szolgálatot. Ebben az évben július 2. és augusztus 21. között öt turnusban vesznek részt a táborban középiskolások, akik strandokon és parkolókban végzik prevenciós tevékenységüket – áll a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóanyagában.
Részletek »

A félmilliomodik utas

2018. 08. 07.

A félmilliomodik utas
Siófokon köszöntötte a BAHART az idei félmilliomodik személyhajó utasát. A főidényi hajózási szezon idén egészen augusztus 26-ig tart a sűrített menetrendi járatokkal, valamint a színes séta- és programhajó kínálattal
Részletek »

Kékszalag a Balatonon

2018. 07. 25.

Idén rendezik az 50. Kékszalag tókerülő vitorlásversenyt, amelyen előreláthatólag több, mint 500-an vesznek részt.
Részletek »

Új viharjelző állomást létesítettek Siófokon

2018. 07. 24.

Nyolc új viharjelző állomást létesít a katasztrófavédelem a balatoni régióban, Siófok mellett még Balatonszepezdre, Balatonedericsre, Fenékpusztára, Balatonszárszóra, Tihanyba, Szigligetre és Keszthelyre.
Részletek »

Már több mint 500.000 fő utazott idén a balatoni kompokkal

2018. 07. 23.

Már több mint 500.000 fő utazott idén a balatoni kompokkal
A sajtó és az utazóközönség jelenlétében köszöntötte az idei félmilliomodik komputasát a Balatoni Hajózási Zrt. a nyár derekán, július 17-én délelőtt. A szerencsés utas kilétére csak a Balaton közepén, a Baross Gábor komp fedélzetén derült fény.
Részletek »

Sikeres újraélesztés Balatonfenyvesen

2018. 07. 22.

Pár perccel hat óra után a balatonfenyvesi szabad strandon szolgálatát éppen befejező vízimentőnk értesítette a központot, hogy egy férfi rosszul lett a parton. Egy laikus már akkor megkezdte az újraélesztést, miután a férfinek ekkor már sem keringése, sem légzése nem volt.
Részletek »

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei

2018. 06. 23.

Kiváló minősítésűek a somogyi strandok vizei
Somogy vizei fürdőzésre alkalmasak, kiváló minősítésűek. Ez derül ki a szezon előtti, illetve az azt követő első mintavétel kiértékeléséből, melyet a szakemberei végeznek a strandüzemeltetők által összeállított, és a járási hivatalok által jóváhagyott ütemterv szerint.
Részletek »

Több vonat közlekedik nyáron a Balatonhoz

2018. 06. 22.

A MÁV-Start több járatot és korszerűbb szerelvényeket közlekedtet az utazási igényekhez igazodó nyári vasúti menetrendben a megnövekedő utasforgalom kiszolgálására főleg a Balaton és a Velencei-tó térségében. A Siófok és Budapest között például hétvégenként 90 darab személyszállító vonat közlekedik majd átlagosan 30 percenkénti indulással. A MÁV-Start augusztus 26-áig érvényes nyári menetrendje június 16-án lép életbe.
Részletek »

“TAVIHAR” vízi viharjelző alkalmazás okostelefonra

2018. 06. 21.

A változó klímaviszonyok miatt még nagyobb szerepe lehet a Balatonnál élők, vagy ott időzők számára, hogy a tó viharjelző-rendszerének információi elérhetők a “TAVIHAR” elnevezésű, mobileszközökön használható Widget alkalmazással is. Az ingyenesen letölthető program jelenleg Android alapú okostelefonokra és tabletekre optimalizált – olvasható a katasztrófavédelem honlapján, ahol részletes útmutató is található az alkalmazás letöltéséhez.
Részletek »

Aktuális számunk

megnézem
Archívum

Ezt hallgatjuk

Pink Floyd live at London

Pink Floyd live at London

Ezt nézzük

Az idő urai

Az idő urai